Olcay'dan G.Saray ve transfer itirafı!

Beşiktaş'ın başarılı oyuncularından Olcay Şahan, LigTV'ye verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

Olcay'dan G.Saray ve transfer itirafı!
Olcay'dan G.Saray ve transfer itirafı!
GİRİŞ 17.10.2014 17:43 GÜNCELLEME 17.10.2014 17:43

Beşiktaş'ın başarılı oyuncularından Olcay Şahan, LigTV'ye verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'a geldiği ilk zamandan şampiyonluk hedefine, yaptığı eğlenceligaflardan Avrupa'da başarılı olmaya kadar bir çok konuya değinen Olcay'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"Veli bana çok kötü giyiniyorsun diyor. Dışarı çıkarken Veli çok güzel giyinir ama idmana gelirken eşofmanla geliyor. Böyle daha rahat. Şapkaları çok seviyorum. 15-20 tane şapkam var kıyafetime göre uyduruyorum. Şapkalarımız isteyenler oluyor. 1-2 kez verdiğim oldu ama genelde geri çeviriyorum bu istekleri."

"ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR AMA..."

"Milli Takım'da son 2 maç şanssızdık. Çek Cumhuriyeti maçında ilk yarı çok iyi oynadık. İyş oynarken pozisyon vermeden 1-1 oldu. Sonrasında da yenildik. Letonya maçında da iyi oynayıp golü bulduk ama sonrasında pozisyonsuz şekilde gol yedik. Şansımız devam ediyor. Kalan maçlarda 21 puan alamasak da 18 puan alabiliriz. Baktığımızda Hollanda'yla aramızda 2 puan fark var. Onlarla final maçları oynayabiiriz. İzlanda'nın Hollanda'yı mağlup etmesi inanılmaz. Ama onlar da düşüş yaşayacaktır. Bizim geçtiğimiz dönemden onlar da geçecek."

"Sivok'u tebrik etmem gerek. Bize karşı hayatının futbolunu oynadı. Son zamanlarda oldukça formda. Bize şansımızın devam ettiğini söylüyor ama ilerleyen maçlarda daha çok şeyler olacağını düşünüyor."

SAKALLARINI NEDEN KESMİYOR?

"Sakallar 4-5 hafta arka arkaya gol atmazsam kesebilirim. Nişanlım da kesmemi istiyor ama ben uzatmayı seviyorum. Babam rahmetli amcama çok benzediğim için kısa saç ve sakal istemiyor. Ben de bu yüzden uzatıyorum. Üzülmesin diye."

"Müthiş sol ayağımı geliştirmeye çalışıyorum. Tottenham maçında sol ayağımla girdiğim pozisyonda bile bu aklıma geldi. İnşallah zamanla sol ayağım daha iyi olacak."

"KAYSERİDEN PEKMEZ VE BAL GELDİ"

"Bugün İsmail Köybaşı ve Necip Uysal'a pekmez ve bal getirdim. Sabah antrenmana gitmeden önce bir kaşık pekmez almam lazım. Ben et yemiyordum o yüzden küçükken bıldırcın yumurtası ve bal yedirirlerdi. Annem temizliğe giderken beni uykumdan uyandırıp bal pekmez içirirdi. Sonra uyumaya devam ederdim. Babamdam çekiniyorum ama bu iyi bir şey. Ondan çekinmesem ve her düşündüğümü yapsam buralarda olmazdım. Maçlara giderken babamı ve annemi ararım sürekli."

Babam beni çok eleştirir. İyi oynadıysam daha iyi oynamam için eleştirir. Kötü oynadıysam da pozitif bir güç vermeye çalışır. Bunları bunları kötü yaptın ama çalışınca düzelecektir der.

"BEN BİR KANAT OYUNCUSUYUM"

"Son haftalarda çok gol kaçırdım ama şanssızlık da var. Kanat oyuncusu olarak bir maçta 4-5 pozisyona girmem başarıdır. Forvet olsam ve kaçırsam sen ne biçim forvetsin denebilir ama ben sol kanatta oynayan bir oyuncu olarak bu pozsiyonlara giriyorum. Kaçırdıklarımın yanında attığım goller de var."

"Başarılı olmamın sırları kendime inancım ve ailemin bana desteği. Burayta geldiğimden bu yana takım arkadaşlarım ve görevlilerin bana desteği çok güzeldi. Bir sezonda 20 golü bulabilmem zor. kupalar dahil 15 bulursam iyidir. Ama gol atmak benim gözümde başarı değildir. Tabii ki gol atarsam ömutlu olurum ama 3 kulvarda yarışıyoruz ve gol atmaktansa şampiyon olmayı tercih ederim. Ben 6 gol atayım ama takım başarılı olsun."

KOLBASTI VE ANKARA HAVASI

"Maçlardan önce sahayı incelemeye çıktığımda kulaklık kulağımda olur. Şu anda Türkçe müzik dinliyorum. Kulağa hoş gelen her şeyi dinliyorum. Özellikle Türkçe karışık pop dinlemeyi seviyorum. Kolbastı ve Ankara havası oynamayı çok severim. Bu yaz düğünüm var biliyorsunuz hepsini oynayacağım. Tüm takımı davet edeceğim bakalım kimler gelecek kimler gelmeyecek. Seven gelir. Haziran'da düğün var bakalım."

"BAŞARILI OLAMAYACAĞIM DEDİM..."

"İlk maçımda çok şaşırmıştım. Sert bir rakip ve Hugo Almeida'nın golüyle kazanmıştık. Patır kütür giriyorlardı başaramayacağımı düşündüm bir an ama sonradan açıldım. Galatasaray maçıyla birlikte takımımız oturdu ve ben de alışmıştım."

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ..."

"Şu anda takımımız çok iyi. Oturmuş bir ekip olduk. Önceden biri sakatlansa ne yapacağız diye düşünürdük ama şimdi Türkiye'nin en iyi ekibi bizde. Biri sakatlansa yerine girecek olan hazır. Şampiyon olacağımızı biliyorum. Çok iddialıyım bu konuda. Takım içinde maçtan maça bakıyoruz. Şimdi Sivasspor maçı var önümüzde evimizde ama deplasman maçı olacak. Deplasmanda daha iyi oynuyoruz. Ankara'daki taraftarlarımız bize yardımcı olacaklardır."

"Şu anda takım da 25 kişi varsa 21'i oyuncuları güldürüyordur. Takımd açok büyük bir kardeşlik var. Herkes herkese yardımcı oluyor. Takım halinde oldukça keyifliyiz. "

"SOSA VE DEMBA BA ÇOK BÜYÜK İSİMLER"

"Transferlerimiz takıma katkıda bulunuyorlar. Bulunacaklar. Tottenham maçında Sosa'nın performansı takıma özgüven verdi. Demba Ba aynı şekilde. Kerim Frei de iyi bir transfer gibi. İsmail Köybaşı da sakatlıktan dönerek iyi bir performans sergiliyor. Mustafa Pektemek de aynı şekilde. Takım halinde çok pozsitifiz. Başarılı olacağımıza inanıyorum."

"OOF YİNE Mİ OLİMPİYAT!"

"Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray maçı hariç mağlubiyetimiz yok. Ama oradaki hava gerçekten çok kötü. Taraftar orası için ne düşünüyorsa biz de aynı şekilde. "Oof Olimpiyat'a mı gideceğiz. Zemin ve tribün şartları da çok kötü. O sorun da çözülüyor sanırım. Daha iyi olacağız."

"GALATASARAY'IN TEKLİFİ DAHA YÜKSEKTİ AMA..."

"Galatasaray bana daha çok bonservis vermişti. Ben o kadar da biyetli değildim. O zmana oynama ihtimalim Beşiktaş'ta daha çok diye düşünmüştüm. O zaman kulübüm takımı da düşünerek Türk takımlarından fazla bonservis ücreti istiyordu. Onun eşi beni Beşiktaş'a göndermesi yönünde telkinde bulunmuş. Bu sayede yolumu fazla kesmeden Beşiktaş'a gönderdiler. Kaiserslautern'e de başarılar diliyorum."

AVRUPA'DA FİNAL VE ŞAMPİYONLUK...

"Şu anda tek hedefim şampiyonluk. Çok önemli bir sezon. Bu sezon şampiyon olursak yeni stadımıza şampiyon olarak çıkacağız ve orada art arda şampiyonluklar kazanacğaımıza eminim. İnönü'de oynamak çok büyük bir his. Her zaman takım içinde konuşuyoruz. Dolmabahçe'de olmak çokfarklı bir his."

"Avrupa Ligi'nde finale kadar çıkabileceğimizi düşünüyorum. Arsenal'e karşı oynadığımız oyunla bunu herkese gösterdik. Tottenham maçında da oldukça iyi oynadık. Avrupa'da da başarılı olacağız."

NEDEN MUHTEŞEM SOL AYAĞIM?

"Ben konuşurken içimden ne geliyorsa onu söylüyorum. Sol ayağımla attığım golü sorduğun zaman sen golümü görmüştün zaten. Ben o anda keyifliydim. Kendimle dalga geçtim yani Müthiş sol ayağım diyerek."

"Taraftarlarımız Ankara'da bizi her zamnaki gibi desteklesinler. 3 paunla İstanbul'a dönelim ve şampiyonluk yürüyüşümüz devam etsin."