İddialı sözler: Beşiktaş ilk yarıyı...

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Bursaspor'u deplasmanda 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından iddialı açıklamalarda bulundu.

İddialı sözler: Beşiktaş ilk yarıyı...
İddialı sözler: Beşiktaş ilk yarıyı...
GİRİŞ 23.09.2014 01:39 GÜNCELLEME 23.09.2014 01:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Görüşlerini dile getiren Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider bitireceğini açıkladı.

İşte Rıdvan Dilmen'in o sözleri;

"BEŞİKTAŞ İLK YARIYI LİDER KAPATIR"
Beşiktaş iki deplasman kazandı. Bugün de biraz çalıştım. Beşiktaş ilk yarıyı az bir farkla da olsa lider kapatır. Beşiktaşlı oyuncular taraftarlarından iç saha maçlarında daha fazla desteği hak ediyor. Olimpiyat olsun ne olacak? Taraftarlar gitmeli maça.

"BEŞİKTAŞ'I HİÇ OYNATMADILAR"
Bursaspor maçı ilk yarıda kaybetti. Büyük bir takıma karşı bir takım bu kadar pozisyon bulabilir. Çok pozisyon buldular, Beşiktaş'ı hiç oynatmadılar. Top rakipteylen sürekli baskı yapan, hücuma çok iyi çıkan bir Bursaspor vardı.

"BILIC 'BEN SİZDEN MEMNUN DEĞİLİM' İMASINDA BULUNDU"
Normalde teknik adamlar devre arasını bekler ve bir nefes almak isterler ama Bilic, ilk yarı bitmeden bir hamle yapmak istedi ve Oğuzhan'ı çıkarıp Sosa'yı oyuna aldı. Bilic çok doğru bir zamanda değişiklik yaparak takımına pansuman yaptı. Oyuncularına "Ben sizden memnun değilim" imasında bulundu. Bilic'in bu hamlesinden sonra %80 Bursaspor - %20 Beşiktaş'tan %55 Beşiktaş - %45 Bursaspor'a döndü.

"BEŞİKTAŞ, ÇOK İYİ BİR OYUNCU TRANSFER ETMİŞ"
Beşiktaş çok iyi bir oyuncuyu transfer etmiş. İş disiplini çok iyi olan bir oyuncu. Sosa da burayı sevmiş. Antrenman maçını da izledimi burada da izledim. Takıma çok iyi katkı sağladı.

"OĞUZHAN'I TEBRİK ETMEK GEREK"
Oyundan çıkan her oyuncu kaprisle çıkıyor. Bu son haftaların modası oldu ama Oğuzhan bunu yapmadı, tebrik etmek gerekir.

"DEMBA BA'NIN BU DURUMU..."
İkinci bölgenin en hızlı takımı Beşiktaş. Geçen sezondan beri böyle oynuyorlar. Oğuzhan - Olcay - Gökhan... Şimdi Sosa da geldi. Artık kim varsa. Demba Ba'nın bu durumu avantaja çevirmesi biraz zaman alacak.

"OLCAY HAKİKATTEN OLDU"
Olcay ve Gökhan arasındaki en büyük farkı; oyun içindeki moral ya da moralsizlik Olcay'ı etkilemiyor. 1-0'dan sonra Gökhan daha iyi oynadı. Olcay her zaman işini yapmaya çalışan bir oyuncu. Çok nefis bir gol vuruşu yaptı. Olcay, hakikaten oldu diyebiliriz. Rakip bek ile stoper arasına nefis giriyor. Böyle oyuncuya büyük saygı duymak lazım.

"NECİP İLE BAŞLAMASINA HATA DİYEMEM"
Slaven Bilic'in maça Necip ile başlamasına hata diyemem. Tercihini böyle kullandı ama daha sonrada Serdar'ı oyuna alması da hatasını anladığını gösterir.

"VELİ DE OLCAY GİBİ"
Veli de Olcay gibi. Üzülmesi farklı, sevinmesi farklı. Hem Olcay hem Veli, oynamayı, başarılı olmayı çok istiyorlar. Salı günkü gazeteleri merakla bekliyorlardır şimdi.

"BILIC, DEMBA BA OYUNDAN ALMALIYDI"
Slaven Bilic, bence oyunun son bölümünde Olcay yerine Demba Ba'yı oyundan almalıydı. Demba Ba'nın belki duran toplarda yardımcı olabileceğini düşündü ama ben olsan onu çıkarırdım. Olcay 2 gün uykusuz kalsın 3 gün top oynar. Seviyor oynamayı.

YORUMLAR 1
  • İlk yarı bitsin görürüz. 9 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bir belgesel yayınlansa. Sizin 2-3 hafta önce söylediklerinizle sonra söylediklerinizi peşpeşe getirseler.
    Cevapla