Başkan Orman o haberlere sitem etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basında çıkan bazı haberlere sitem etti.

Başkan Orman o haberlere sitem etti
Başkan Orman o haberlere sitem etti
GİRİŞ 12.09.2014 04:59 GÜNCELLEME 12.09.2014 04:59

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un gulet tipi 'Müskebi' adlı teknesine taraftarı olduğu Beşiktaş'ın bayrağının asılması organizasyona katıldı. 

Ortakent mahallesindeki limandaki organizasyona Mahmut Kocadon'un Fenerbahçe taraftarı olan kardeşi Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Macit Oğuzata, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve taraftarlar katıldı.

Teknesinin önünde bir konuşma yapan Başkan Kocadan, "Başkanımız bizleri kırmadı geldi, teşekkür ediyoruz. Federasyonumuz bu sezonu Süleyman Seba sezonu ilan etti. İçimizde başka takım taraftarları da var. İşte centilmenlik budur. Rahmetli Süleyman Seba bunu isterdi. Bugün sadece bayrağı göndere çekmek için bir araya geldik. İnşallah bu sezon hep beraber aynı tribünlerde ayrı ayrı bayraklar altında maç izlemek nasip olur" dedi.

Belediye Başkanı Kocadon ise "Bu sezon, centilmen büyük başkan Süleyman Seba yılı. Bu sezonun özellikle futbol camiasında birlik beraberlik, kardeşlik yılı olmasını istiyoruz. Artık kapanan statlar, seyircisiz oynanan maçlar görmek istemiyoruz" dedi.

"HERKESE ÖRNEK OLAN BİR CAMİAYIZ"

Tekneye çıkmadan önce katılanlara seslenen Fikret Orman ise "Bu organizasyon için 'gelir misin?' dendiğinde 'gelirim' dedim. Değerli ikinci başkanımı Ahmet Bey'i de 'bir organizasyonumuz var sende gel' diye aradım. Bugünde nasip buradaki bu teknenin bayrağını çekmekmiş. Hayırlı olsun. Beşiktaş ilklerin kulübüdür. Her şeyin ilkini, düzgününü yapar. Herkese örnek olan bir camiacıyız biz. Herkesin de öyle algılamasını istiyorum. Bodrum'da Beşiktaşlı çok. İnşallah en kısa zamanda burada bir mağazada açacağız" diye konuştu.

Taraftarların ellerinde meşalelerle tezahürat yapıp "Süleyman Seba'nın askerleriyiz" diye slogan attığı organizasyonda Beşiktaş bayrağının göndere çekilmesinin ardından Başkan Orman basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ahmet Nur Çebi ile birlikte mutlu bir akşam geçirdiklerini söyleyen başkan Orman "Bu görevler bir gün gelip geçecek, Bunların anısı bizde kalacak. Arkamızda hoş bir seda bırakmayı Allah nasip etsin bize" dedi.

Orman, ligde bu hafta oynayacakları Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla ilgili ise "Her maç zordur. Beşiktaş tabi ki her maçı kazanmak için oynuyor. Bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacaktır. Tahmine diyorum ki Rizespor da en azından puan almak için geliyordur. Sonucu sahadaki spor belirleyecek" diye konuştu.

''BEŞİKTAŞ NE ZAMAN RAYINA OTURDUĞU ZAMAN BİR ŞEYLER ÇIKIYOR''

Başkan Orman, ikinci başkanı Çebi'nin transferle ilgili imza töreninde sadece başkanın olup kendisinin olmayışına tepki gösterdiği yönündeki haberlerle ilgili ise "Beşiktaş ne zaman böyle bir rayına oturduğu zaman bir şeyler çıkıyor, bir şeyler anlatıyorlar. Şimdi Ahmet bey de yanımda zaten. Maalesef bunlarla muhatap oluyoruz ama bizim işimiz onlara cevap vermekten daha fazla işimizi iyi yaparak kendimizi taraftarımıza ve Türk sporuna göstermek. Onu yapmaya çalışıyoruz" sözleriyle karşılık verdi.

"TAHMİN EDİYORUM DAHİLİ MUHALEFET VAR"

Kendisine mikrofon uzatılan ikinci başkan Ahmet Nur Çebi transferle ilgili imza töreni konusunda, emeğinin yok sayıldığını söyleyip kendisinin tepki gösterdiği yönündeki haberlerle ilgili "Bunlar çok komik şeyler. Biz buraya hizmet etmeye geldik. Hiçbirimizin koltuk yada bir fotoğraf veya televizyonda gözükme amacı yok. Sonuç itibariyle Beşiktaş başkanının olduğu yerde olması gereken şekilde o toplantı yapılmıştır. Fikret beyin söyledikleri de doğrudur. Transferlerde son derece büyük emeği geçmiştir. Bunun bu şekilde aksettirilmesi tamamen Beşiktaş'ın şu anda başarıya gidecek olan yolda, kafasını kaldırmış olmasından rahatsız olan tahmin ediyorum dahili muhalefet var. Bunlarla başarılı olacaklarını düşünmüyorum. Beşiktaş bizim içindir. Biz her şeyi Beşiktaş için yapıyoruz. Şahsi egolarımız bahis ve söz konusu olamaz" dedi.