Beşiktaş, Gökhan Töre kararını verdi

Transferler yapılmadığı için mutsuz olan Bilic, Gökhan Töre'yi acilen istedi.

Beşiktaş, Gökhan Töre kararını verdi
Beşiktaş, Gökhan Töre kararını verdi
GİRİŞ 26.06.2014 04:11 GÜNCELLEME 26.06.2014 04:14

Bilic, "Almanya olmazsa İngiltere kampına yetişsin ki, Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında oynatalım" dedi. Orman düğmeye bastı.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına devam ederken transfer politikası yüzünden mutsuz olan Slaven Bilic, yönetimden isteğini yineledi. Lanzini, Moledo ve Mitroglou için gün sayan Kartal'da asıl hedef ise Gökhan Töre.

Adı bazı skandallara karışsa da Töre'nin arkasında hep duran bilic ve Önder Özen ikilisi, bu transferin bitmesi için bastırırken Fikret Orman'dan da garanti aldı. 

ORMAN'LA ZİRVE YAPTILAR

Bilic, "Gökhan Töre benim için çok önemli. Sistem için çok önemli. Beşiktaş'a ne kadar katkı sağladığını gördünüz. Kafasını karışytırmadan kendini futbola vermesini sağladıktan sonra sorun çıkmaz.

Ben garanti ediyorum. Gökhan Töre için işi sıkı tutun. Mutlaka alalım. Almanya kampına olmasa bile İngiltere kampına yetişsin ki ben onu Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında oynatabileyim" dedi. Orman da "Tamam" diyerek düğmeye bastı.

TÖRE'DE KOZLARI BULUNUYOR

Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut'u bu konuda yetkilendiren Orman, Rubin Kazan'ın bonservis ücretini 7.5 milyon Euro'dan 4 milyon Euro'ya indirmesini sağlamayı hedefliyor.

Rus ekibi eğer Beşiktaş'ın "sabır" politikasına rağmen Töre'de indirime gitmezse B planı olarak kiralama formülü masaya konacak. Kartal bu şekilde Töre'yi kadrosuna katacak.

Töre de Rusya'da kalmak istemezken Avrupa'dan başka tekliflere Beşiktaş için "hayır" diyecek.