Fernandes duruşmada sakız çiğneyince...

Beşiktaşlı ünlü futbolcu Manuel Fernandes, iki kadını darp etmek suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davaya ağzında sakızla katılınca hakim tarafından uyarıldı.

Fernandes duruşmada sakız çiğneyince...
Fernandes duruşmada sakız çiğneyince...
GİRİŞ 01.04.2014 21:59 GÜNCELLEME 01.04.2014 21:59

İstanbul 31. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Portekizce ifade veren Beşiktaşlı oyuncu Manuel Fernades, aylık gelirinin 150 bin dolar olduğunu söyledi.Bu sırada hakim, Fernandes'in ağzında sakız olduğunu fark etti. Hakim, siyah-beyazlı futbolcunun avukatına "Fernandes'in ağzında sakız mı var?" diye sordu.

Hakimin uyarısı üzerinde Fernandes ağzındaki sakızı çıkarttı.

Manuel Fernandes, eğlence mekanında tanıştıktan sonra evine götürdüğü kızları dövmediğini belirterek, "Kesinlikle müştekilere vurmadım. Herhangi bir fiziki temasım olmadı. Neden böyle söylediklerini bilmiyorum" dedi.Tanıkların dinlenmesine karar veren hakim, duruşmayı erteledi.

10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'in 4 Mayıs 2013'te, Beşiktaş'taki bir gece kulübüne gittiği, burada tanıştığı D.Ç. ve G. Ö. isimli iki kadını daha sonra Beşiktaş'taki evinde ağırladığı belirtilerek, gecenin ilerleyen saatlerinde iki kadının "darbedildikleri" iddiasıyla Beşiktaş Polis Merkezine başvurdukları anlatıldı.

İddianamede, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda G.Ö'nün parmaklarında, sağ şakağında ve başında, D.Ç'nin ise elinde ve kolunda yaralanmalar olduğu, bu yaralanmaların "basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek" nitelikte olduğu bildirildi. Fernandes'in iki kadına karşı "kasten yaralama" suçunu işlediği ileri sürülen iddianamede, siyah beyazlı futbolcunun 4 ile 10 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırılması talep edildi.