'İster G.Saray'a ister F.Bahçe'ye gitsin'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Trtspor'da katıldığı bir programda Almeida ve Fernandes'in geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı.

'İster G.Saray'a ister F.Bahçe'ye gitsin'
'İster G.Saray'a ister F.Bahçe'ye gitsin'
GİRİŞ 08.03.2014 14:14 GÜNCELLEME 08.03.2014 17:14

Almedia'nın kendisi ile bizzat konuştuk. Almedia, Türkiye'ye gelirken, bir seneliğine gelip daha sonra başka takıma transfer olma şeklinde geldi. O zamanları bize adapte değildi. Bize çok entegre olmamıştı. Şimdi acayip derecede entegre ve Beşiktaş camiası içerisinde birisi olduğunu hissediyor. Beşiktaşlılarda onu öyle hissetmeye başladılar. Sahada koymuş olduğu ter, mücadele bizim takdirimizi kazanıyor. Onunla sözleşmemizi uzatmak istiyoruz. 

Onunla sözleşmemizi uzatmak istiyoruz. O da kalmak istediğini ve Beşiktaş kulübünden başka bir yerde oynamak istemediğini ifade etti. Herhalde yakın bir zamanda sözleşmesini yenilemiş oluruz.

Manuel Fernandes ile alakalı aynı durumda değiliz. Sezon başı yapmak istemiştik o da kalmak istediğini ifade etti. Fakat gelişen olaylar ve Beşiktaş'ın yapmış olduğu tekliflere her geçen seferinde daha yüksek tekliflerle gelmesi, Beşiktaş'ta kalmak istediği yönünde algılanmadı bizde. Ama Beşiktaş'ın şu anda ki kontratlı oyuncusu. Para kazanıyor buradan. Emeğinin karşılığını vermesini her seferinde bekliyoruz. Şu anda onunla kontrat yenilemek gibi bir niyetimiz yok.

FERNANDES NEREYE GİDERSE GİTSİN

Fernandes, Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye gitmek isterse, böyle bir teklif gelirse izin verir mi Beşiktaş kulübü?

"Bizim böyle bir izin verme durumumuz yok. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Bizim iznimize tabii değil bu. İstediği yere gidebilir. İstediği yere de gider. Bizi de çok ilgilendirmiyor. İster Fenerbahçe'ye gitsin ister Galatasaray'a gitsin bizim açımızdan bizde olmayan oyuncunun nereye gittiğinle ben çok ilgilenmem."