Kartal'ın Ronaldinho rüyası bitti!

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, formasını giydiği Atletico Mineiro ile sözleşme yeniledi.

Kartal'ın Ronaldinho rüyası bitti!
Kartal'ın Ronaldinho rüyası bitti!
GİRİŞ 09.01.2014 20:50 GÜNCELLEME 10.01.2014 00:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın transfer etmek için uğraştığı Brezilyalı yıldızdan kötü haber... Atletico Minerio, Ronaldinho ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Siyah-Beyazlıların günlerdir transferi için uğraştığı yıldız futbolcu Ronaldinho, Atletico Minerio ile yeniden anlaşmaya vardı.Atletico Minerio, Ronaldinho ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Atletico Mineiro Başkanı Alexandre Kalil özel twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ronaldinho ile sözleşme yenilenmesi konusunda anlaştıklarını yazdı.

YORUMLAR 4
  • Ahmed Cihad kılıç 10 yıl önce Şikayet Et
    İyi kötü çirkin. Onu anladık gelmiyor Yönetime soruyorum Ronaldinho nun alternatifi kim? :D
    Cevapla
  • Samet Ergül 10 yıl önce Şikayet Et
    bir bursasporlu olarak Çetin adlı arkadaşa. aynen katılıyorum..
    Cevapla
  • Çetin 10 yıl önce Şikayet Et
    Bence Adam Jest Yaptı. Beşiktaş yönetimi, Beşiktaşın menfaatlerini düşünemedi ama sağolsun Ronaldinho düşündü. Ronaldinho ya bu kadar vereceğinize geleceği olan oyuncu alın, Bir BEŞİKTAŞ'lı olarak gelmemesi beni çok mutlu etti, başkaları ne düşünür, umurumda bile değil, tek gerçek BEŞİKTAŞ......
    Cevapla
  • Çetin 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok İsabetli Oldu. Olmamasına çok sevindim. Kim ne derse desin. Eee dünya yıldızıymış, doğru, yıldızıydı. O zaman maradona ve peleyi de alalım.Beşiktaşın verilmiş sadakası varmış. Aklı, mantığı ve vicdanı olan hangi zihniyet son durağı olacak bir futbolcuya bu kadar para verir, çok isabetli oldu.
    Cevapla