Orman: Türkiye'ye daha iyisi gelmedi

Başkan Fikret Orman transferin 1 numarası olan Ronaldinho hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Orman: Türkiye'ye daha iyisi gelmedi
Orman: Türkiye'ye daha iyisi gelmedi
GİRİŞ 08.01.2014 08:31 GÜNCELLEME 08.01.2014 08:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kartal'ın patronu, Brezilyalı futbolcunun Türkiye'ye gelmesi halinde ülke futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük marka ismi olacağını dile getirirken, Sambacı'nın kalitesine dünya üzerinde de yaklaşan futbolcu sayısının çok az olduğunu söyledi. Orman, "Ronaldinho'nun tarzında dünyada Messi ve Ronaldo var. Bunlar da tıpkı onun gibi büyük ödüller kazanmış, önemli işlere imza atmış. Böyle büyük bir marka henüz Türkiye'ye gelmedi" dedi. Asıl sorunun oyuncuyu transfer etmek olmadığını da sözlerine ekleyen Orman, "Oyuncuyu getirirsiniz. Bu kolay. Ama asıl mesele ödeme dengeniz. Daha önce de bu kulübe yıldızlar geldi. Fakat sonrası düşünülmeyince zararı büyük oldu" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Cenk Belcika 10 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. herkes bu adamin ne oldugunu cok iyi biliyor, gece hayati duskunu ve kari kiz pesinde kosan bir adam, turkiyede saglam adamlar oynar ancak oyle yerlerde surunecek adamlar oyniyamaz, ornekleri cok 100 futbolcudan anca 5 adam cikarttiniz, ama digerleri hepsi fos cikti bide bjk gibi takima yildiz gitmez yaw , ne bilim yakistiramiyorum boyle savasci oyuncular yakisir melo gibi ama yildiz biraz fazla oluyor bjk icin gibime geliyor..
    Cevapla
  • LonMan 10 yıl önce Şikayet Et
    biraz fazla attin. Roberto Carlos ve Hagi'yi unuttu herhalde.
    Cevapla
  • ali_kerem 10 yıl önce Şikayet Et
    Çürük show adamı ?. Futboldan anlamamak olur da, bu kadar mı olur ? İzlemeyin boşuna, yorum yapıp da kirletmeyin ortamları. Ronaldinho dediğin adam aynen Fikret Orman'ın dediği gibidir. Gelirse Türkiye'ye gelmiş olan en büyük futbolcu olacaktır. Barcelona'dayken Real Madrid gibi bir takımı tek başına rezil edip, Real Madrid taraftarlarının kendisini ayakta alkışlamasını sağlamıştır. Dünya Kupası kazanmış, Şampiyonlar Ligi kupası kazanmış, Fifa yılın oyuncusu ödülünü 2 kere almış birinden bahsediyoruz. Bu adamın aldığı doyum Beşiktaşı toplasan etmez, bu sebeple ne yapıp edip bu transferi yapmaları gerekir. Bu bir vizyondur. GS'nin Hagi'yi, Taffarel'i, Drogba'yı, Sneijder'ı getirmesi nasıl dünya medyalarını GS'ye baktırdıysa, Ronaldinho da BJK için bir başlangıç olmalıdır. Böyle profesyöneller sadece oynamaz, etrafındakileri de oynatır, çeki-düzen verir.
    Cevapla
  • kurtulus 10 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Başkan Getir Şu Adamı. Yıldız olan ve kendini yıldız sanan oyuncular vardır. Ronaldinho Yıldızdır. Drogba Yıldızdır. Bunların kaprisi olmaz Çünkü naz yapmayı değil futbolu düşünürler. Mutlaka gelmeli. Hiç de Çürük değil gayet formunda En son giydiği formayla Gitti kendi kıtasının Şampiyonlar ligi kupasını kaldırdı. Fernandes de böylece havalara giremez oyununa bakar Almeida da kalır. Bu sene Şampiyonlar ligine gidersek bunlar hep iş yapar. Gençlerimize büyük sıçrama oluşturur Ronaldinho her şeyi bir kenara itsek Bu bile transferi için yeterli
    Cevapla
  • celal okur 10 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşa şovmen değil savaşçı( futbol anlamında) lazım!. PROFESYONEL ADAM LAZIM! Erns gibi.adam yıllarca hiç şov yapmadı,görev yaptı. nice iyi isimler geldi ama oynamadı veya oynayamadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle