Fikret Orman isyan etti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin ocak sayısı için kaleme aldığı yazıda sert ifadeler kullandı.

Fikret Orman isyan etti
Fikret Orman isyan etti
GİRİŞ 01.01.2014 22:44 GÜNCELLEME 01.01.2014 22:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Orman, olaylı Galatasaray derbisinden bu yana siyah-beyazlı takım üzerine oyunlar oynandığını iddia etti. Futbol Federasyonu kurullarını eleştiren Orman, Kasımpaşa maçının da tekrar edilmesi gerektiğini savundu. 

Orman, "ilk olarak Galatasaray maçında güvenlik ihlali nedeniyle dört maç ceza aldık. Her maçımızı deplasmanda oynarken, bir de iç sahada seyircisiz oynama cezası yedik. Tam cezamız bitti derken Kasımpaşa maçındaki rezaletler yaşandı. Tüm Beşiktaşlılar'ın yanı sıra bütün futbol kamuoyunun da açık ve net olarak gördüğü üzere, hakem kural hatası yapmış, raporlar değiştirilmiş, yetkililer raporları daha görmeden adeta yangından mal kaçırırcasına hakem lehine açıklamalar yapmıştır" ifadelerini kullandı.

2003-2004 sezonuna vurgu yapan Orman, "101. yılımızda yaşananlar, eminim hepinizin hafızalarındadır. Bizler, üzerimizde tekrar bu oyunların oynanmasına izin vermeyeceğiz. Ayrıcalığın değil, doğrunun ve adaletin peşindeyiz. Bu mücadeleyi de, Beşiktaş camiası olarak her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde yürüteceğiz ve bu zor durumdan en kısa sürede çıkacağız" dedi.

YORUMLAR 1
  • Cenk Belcika 10 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Hep isyan ediyor, ulen takimin mucadele etmiyor neden ona isyan etmiyorsun? sacma sapan konusup duruyorsun kasimpasada tff'de suda buda len bos adamsin futboldan anladigin cekil git
    Cevapla