Beşiktaş'tan radikal karar! Arması değişti!

Beşiktaş'ta Olağanüstü Tüzük Değişikliği Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde devam ediyor.

Beşiktaş'tan radikal karar! Arması değişti!
Beşiktaş'tan radikal karar! Arması değişti!
GİRİŞ 05.05.2013 08:56 GÜNCELLEME 05.05.2013 13:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Toplantı gündemine geçilmeden önce Başkan Fikret Orman kürsüye gelerek üyelere hitaben bir konuşma yaptı. Beşiktaş menfaatlerini konuşmak için bir araya geldiklerini belirten Orman, şunları söyledi:

"Saygıdeğer Kongre Üyelerimiz, Tüzük Tadil Kongresi'ne katkıda bulunan Beşiktaşlılar hoşgeldiniz. Beşiktaş menfaatleri üzerine konuşarak yeni tüzüğümüzü oluşturmak için burada toplanmış bulunuyoruz. Gelinen süreç gösterdi ki hem yasal nedenler hem SPK mevzuatı hem de biz Beşiktaşlıları memnun edecek bir tüzük olmaktan çok uzak. Mevcut tüzük, seçilmiş yönetim kurullarına büyük hareket imkanları tanıyor. Biz yetkileri genel kurul üyelerinin elinde bulundurmalarını istiyoruz. Tüzük çalışmalarına katkıda bulunan değerli büyüklerime şahsım, yönetim kurulum ve camiam adına teşekkür ediyorum."

Olağanüstü Tüzük Değişikliği Genel Kurul Toplantısı'nda açılışın ardından Kongre Başkanlık Divanı seçimi yapıldı ve Erdoğan Tuncel başkan seçildi. Başkanlık seçiminin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

BJK Amblemi değişti!

Bir kongre üyesi tarafından önerilen, Beşiktaş Kulübü'nün mevcut armasının üzerine Kartal Ambleminin eklenmesi önerisi kabul edildi.

Tüzük taslağının 7 maddeden oluşan 1. bölümü sırasıyla okundu ve genel kurul üyelerinin oylamasına sunuldu. Renkleri, Bayrağı ve Arması konulu 4. madde verilen önerge ile diğer maddeler ise değişikliğie gidilmeden oy çokluğuyla kabul edildi.

İşte Kara Kartal'ın yeni arması

YORUMLAR 7
  • Atlas Atlas 10 yıl önce Şikayet Et
    Feyzullah Okur'a. "İki takım kaldı" yorumunu inanarak mı yapıyorsunuz? Zamanında fb averajla ligde kaldı. Birkaç sene önceye kadar gs taraftarından yardım dileniyordu (Aysal borçları kapatmasaydı, gs küme bile düşüyordu)... O zaman kimse bu ilginç(!) yorumu yapmıyordu...
    Cevapla
  • Asuzen 10 yıl önce Şikayet Et
    Kartal figürü.. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir şey: üzerinde eski arma olan bir kıyafetle namaz kılınabilirken yeni arma ile kartal figürü eklenmesi ile üzerinde bu arma (hayvan figürü) olan bir kıyafetle namaz kılınamayacaktır. Bence gereksiz bir değişiklik olmuş.
    Cevapla
  • CEVAT ÖNER 10 yıl önce Şikayet Et
    şu haber başlığına bakar mısınız?. radikal karar: arma değişti! alt tarafı kartal figürü eklenmiş. bunun neresi radikal neresi haber?
    Cevapla
  • üye 10 yıl önce Şikayet Et
    ana kısmın dış şekli bana hep çok çocukça gelmiştir. dış hatlar daha sade bir şey olsa keşke
    Cevapla
  • feyzullah okur 10 yıl önce Şikayet Et
    para hilesi. beşiktaş kulubü başarısız sezonlar geçirdiği için maddi sıkıntıda, maddi sıkıntıya çözüm bulmanın yollarından biri forma satmak, şimdi bütün formalar yeniden müşteriye sunulacak. gelsin paralar. burda asıl mesele şimdi ne kadar bjk taraftarı kaldı forma satışıyla öğrenilebilir. maalesef futbolda iki takım kalmıştır fenerbahçe ve galatasaray bundan sonraki şampiyon olacak takım lige değişik bir hava versin, dünyaya olmayan başarısız ligimizi kandırmak için serpinti yapılacak diğer takımlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle