Fenerbahçe'den Obradovic kararı!

Sezon sonunda Fenerbahçe Beko ile sözleşmesi sona erecek olan Zeljko Obradovic'in 2+1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'den Obradovic kararı!
Fenerbahçe'den Obradovic kararı!
GİRİŞ 23.11.2019 10:35 GÜNCELLEME 23.11.2019 12:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kariyerinde 9 Euroleague şampiyonluğu bulunan ve Avrupa'nın en iyi koçu olarak kabul edilen Zeljko Obradovic'in Fenerbahçe'deki geleceği ilk kez tartışılmaya başlandı.

 

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, takımın kötü gidişatına rağmen 59 yaşındaki deneyimli koça olan desteklerini tereddütsüz sürdürüyor. Sarı-Lacivertli idareciler sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Sırp çalıştırıcı ile 2+1 yıllık bir anlaşma sağladı.

Basketbol takımının yoğun maç programının ardından imza töreninin basın karşısında gerçekleştirileceği öğrenildi.

 

 

BEŞ YIL ÜST ÜSTE FİNAL-FOUR

Bir çok Avrupa takımının gözdesi olan Obradovic, yeni sözleşme ile birlikte yıllık 3 milyon euro garanti ücret alacak.

Takımdan bazı isimlerin gönderilmesi ve yeni transferlerin yapılması da gündemde. Bu konuda çalışmalar başladı. Türkiye'ye 2013 yılında gelen Sırp başantrenör, SarıLacivertliler'in başında 4 lig şampiyonluğu, 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 Türkiye Kupası kazandı.

Fenerbahçe'yi 5 yıl üst üste Final-Four'a taşıyarak Türk basketbolunda standartları değiştiren Obradovic, takımının başında 2017 yılında Euroleague şampiyonluğuna uzanmıştı.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 7
  • Tokatli 4 yıl önce Şikayet Et
    Obradovic fenerin hayal edemeyecegi basarilarda bas rol oynadi.. Tek farki diger branstaki EFSANE türk hocalari gibi bahane üstüne bahane aramamasi.. Basari olmasada bence fener onu birakmamali.. Tüm türkiyeye antrenörlük dersi veren birisi...maalesef bizim kendi milletimizde olmasi gereken öz elestiri kültürünü gözümüze soka soka gösteriyor! Keske birazcik ders alsak..
    Cevapla
  • Reşitt 4 yıl önce Şikayet Et
    Basketbolun şampiyonlar ligi kupasıni kazanan, kaç kez final oynayan Obra'yı tartışan adamın zekasından şüphe ederim. On yııllk mukavele yapılsın.
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Obradovic'i tartışmak kimin haddine...Hadi bakın siz işinize!
    Cevapla
  • Muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam basketbol un ordunaryus u bugün kötü sonuçlar alabilir önemli değil harcanacak biri değil
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    FB spor klübünün tek başarısı olan basketbol Final-Four başarılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle