Obradovic: Bizden daha iyi oynadılar

Fenerbahçe Beko Başatrenörü Zeljko Obradovic, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu maç sezonun ne kadar zor geçeceğini gösteriyor" dedi.

Obradovic: Bizden daha iyi oynadılar
Obradovic: Bizden daha iyi oynadılar
GİRİŞ 26.09.2019 22:11 GÜNCELLEME 26.09.2019 22:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

35. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Anadolu Efes'e 79-74 skorla mağlup olan Fenerbahçe Beko'da Başatrenör Zeljko Obradovic maç sonu açıklamalarda bulundu.

Sezonun ilk resmi maçında zor karşılaşmaya çıktıklarını söyleyen Obradovic, "Anadolu Efes'i tebrik ediyorum, bizden daha iyi oynadılar. Özellikle 3. çeyrekte ciddi bir fark yedik. Son periyotta toparlasak da galip gelemedik. Bu tablo sezonun ne kadar zor geçeceğini gösteriyor. Milli takımlardan dolayı oyuncularımızın çoğu yoktu. Adaptasyon sürecine ihtiyaç vardı. Tek yol herkesin iyi çalışmasıdır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Aciklamalarin gayet normal ama türküm diye ortalikta dolanip türklükle bir alakasi olmayanlar öyle aciklamalar yapiyorki örnek ergin örnek fatih terim vs sana adamsin diyoruz
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende bahane üretmeye alıştın..
    Cevapla
  • nimet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Obrodovic kusura bakma ama siz bunları söylemek için bu takımın başında değilsiniz. .bu sözleri rakip hocaya söyleymek için buradasınız.
    Cevapla
  • xyztyz13 4 yıl önce Şikayet Et
    basketbolda bozuldu. neden takıma takviye yapılmıyor. bu kadro bu sene iş yapmaz. kalitesine kimsenin laf edemeyeceği en az 3 oyuncu daha şart
    Cevapla