LeBron James: Cedi Osman bunu başardı

NBA'de Cleveland'ın Utah'ı 109-100 yendiği maçta 23 dakika süre alan Cedi Osman'a bir destek de süperstar LeBron James'ten geldi.

LeBron James: Cedi Osman bunu başardı
LeBron James: Cedi Osman bunu başardı
GİRİŞ 17.12.2017 11:45 GÜNCELLEME 17.12.2017 11:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

NBA'de Cleveland'ın Utah'ı 109-100 yendiği maçta 23 dakika süre alan ve 10 sayı, 4 ribaund, 1 top çalma, 4/5 isabetlik bir performans sergileyen Cedi Osman'a bir destek de süperstar LeBron James'ten geldi.

Cedi Osman'ın güven verdiğini ifade eden James, "Bu ligde fırsat geldiğinde güven kazanmayı başarmalısınız. Açıkçası Cedi bunu başardı. Sahada ona güveniyoruz. Cedi çok çalışıyor ve nasıl oynayacağını biliyor. Avrupalı oyuncular, genelde sahada ne yapmaları gerektiğini biliyor. Cedi de kesinlikle onlardan biri" dedi.

NBA şampiyonluğu için yarışan bir takımın kadrosunda yer aldığı için kendisini çok şanslı hissettiğini dile getiren milli oyuncu, "Böyle bir kadroda yer almak benim için inanılmaz, çok mutluluk ve gurur verici bir şey. Takım arkadaşlarım arasında çok şeyler öğrenebileceğim tecrübeli oyuncular var." ifadelerini kullandı.

Efsanevi basketbolcu LeBron James ile aynı sahayı paylaşmaktan duyduğu mutluluğa değinen Cedi Osman, "O, genel olarak herkese yardımcı olan birisi. İnanılmaz bir lider ve oyuncu. Ben de onunla aynı takımda olduğum için çok mutluyum. Ondan öğrenecek çok şeyler var." şeklinde görüş belirtti.

Genç yaşta başarılı bir kariyere ulaşmasının hedeflerini nasıl şekillendirdiği sorusu üzerine Cedi Osman "Genel amacım basketbolumu sürekli geliştirmek ama asıl hedefim NBA'de kalıcı olmak. Basketbolu bırakana kadar NBA'de oynamak istiyorum." cevabını verdi.

YORUMLAR 2
  • Doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    Eski röportaj yada çakma röportaj
    Cevapla
  • DuHUANSOHN 6 yıl önce Şikayet Et
    Ilerde Türkiyeyi unutma yeter.
    Cevapla