Fenerbahçe tüm biletleri satın aldı!

Fenerbahçe, Anadolu Efes ile karşılaşacakları final serisi beşinci maçının deplasman tribünü biletlerinin tamamını satın aldı.

Fenerbahçe tüm biletleri satın aldı!
Fenerbahçe tüm biletleri satın aldı!
GİRİŞ 10.06.2016 17:32 GÜNCELLEME 10.06.2016 17:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Basketbol Ligi final serisinin beşinci maçında yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Anadolu Efes'e konuk olacak Fenerbahçe, mücadele için sarı-lacivertlilere ayrılan tüm biletleri aldığını ve satışların kendileri tarafından yapılacağını duyurdu. 

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "11 Haziran Cumartesi günü 18:00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak Anadolu Efes-Fenerbahçe Spor Toto Basketbol Ligi final serisi beşinci maçının deplasman tribünü biletleri, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından satın alınmıştır. Müsabakanın deplasman tribünü biletlerinin satışı, Fenerbahçe Kongre Üyeleri ve kombine kart sahiplerimiz öncelikli olmak kaydıyla, kimlik fotokopileri karşılığında kulübümüz tarafından yapılacaktır. Biletlerin satış planı ve zamanlaması hakkında bilgilendirme kulübümüz tarafından daha sonra paylaşılacaktır."

YORUMLAR 8
  • Hakli 7 yıl önce Şikayet Et
    FB Efese maç vermezdi normalda.Amaç zaten seriyi uzatıp para kazanmak.Sadece bilet parası değil.Çok fazla gelir var.Bahis olayı da var reklam falan.Arkadaşlar maçlara fazla para harcamayın.Sizin bilmediğiniz olaylar da var.Sonra uzulursunuz.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    29 subatta doganlar 4 yilda bir dogum gunu kutlar bjk liler 7 yilda bir sampiyonluk kutlar onada emre mor denk gelir daha fazla gundem olur
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    4-3 fenerbahce alır toplamda
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    29 şubatta doğanlar 4 yılda bir doğum gunü kutlar bjk liler 7 senede bir şampiyonluk kutlar
    Cevapla
  • kara kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    Şerefinle hakkıyla olsun 17 yılda bir olsun renkli kardeş
    Cevapla
  • Zeynel 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu resmen gasptır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle