Turgay Demirel'den başarı dileği

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, THY Avrupa Ligi'nde play-off çeyrek final serisi son maçına çıkacak Anadolu Efes ile FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Final'inde mücadele edecek Pınar Karşıyaka'ya başarılar diledi.

Turgay Demirel'den başarı dileği
Turgay Demirel'den başarı dileği
GİRİŞ 26.04.2013 12:36 GÜNCELLEME 26.04.2013 12:36

Demirel, yayımladığı mesajda, yaptıkları yatırımlar ve elde ettikleri başarılarla Türk basketbolunda önemli yerlere sahip olan Anadolu Efes ve Pınar Karşıyaka'nın Avrupa kupalarında zirveye ulaşmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Tarihinde ilk kez FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Final'ine katılmaya hak kazanan Pınar Karşıyaka'nın sezon boyunca sahaya yansıttığı istikrarlı oyun ve mücadeleyi bugün ve pazar günü oynayacağı maçlarda da sergileyerek başarılı bir sonuç alacağına inanıyorum. İzmirli basketbolseverlerin de, İzmir'in basketbol geçmişine yakışan ve Avrupa'ya örnek olacak şekilde, hiçbir olumsuz davranışta bulunmadan takımlarını çok güçlü bir şekilde destekleyeceklerine inancım tam.

Üçüncü kez Avrupa Ligi Dörtlü Final'ine kalmak için bu akşam sahaya çıkacak olan Anadolu Efes'in de son iki maçta öne çıkan kazanma isteği ve tecrübesini bir kez daha sahaya yansıtarak galip gelmesini ümit ediyorum. Türk basketbolu için gurur vesilesi olacak sonuçlar elde edecekleri inancıyla her iki kulübümüzün yöneticilerine, sporcularına, teknik ve idari kadrolarına başarılar dilerim."

AA