Mancini'den Balotelli'ye: Çok mutluyum

Manchester City'nin menajeri Roberto Mancini, ayrılması gündemde olan Mario Balotelli'nin takımda kalmasından memnun olduğunu açıkladı.

Mancini'den Balotelli'ye: Çok mutluyum
Mancini'den Balotelli'ye: Çok mutluyum
GİRİŞ 11.01.2013 16:23 GÜNCELLEME 11.01.2013 16:23

İngiliz basınının, Manchester City'nin iyi bir teklif geldiğinde Balotelli'yi göndermeye sıcak baktığı haberlerine rağmen, hocası Roberto Mancini bu iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı.

Manchester City'nin tecrübeli menajeri Roberto Mancini, geçtiğimiz günlerde bir tartışma yaşadığı oyuncusunun takımda kalmasından 'çok mutlu' olduğunu belirterek oyuncusuna mesaj yolladı.

Geçtiğimiz günlerde, Balotelli ile antrenman sahasında kavgaya tutuşan Roberto Mancini, olay sonrasında oyuncusuna 'aykırı hareketlerine rağmen' oldukça fazla şans verdiğini ifade etmişti.

Ancak olaydan 48 saat sonra Watford ile oynanan FA Cup micadelesinde oyuncusunu sonradan oyuna dahil ederek aralarında bir sorun olmadığını göstermişti.

Genç oyuncuyla İtalya'nın devlerinin ilgilendiği iddia ediliyordu. Milan'ın CEO'su Silvio Berlusconi'nin 'çürük elma' olarak nitelendirmesine rağmen Balotelli'nin transferine olumlu baktığı iddia edilmişti. 22 yaşındaki oyuncu için, eski takımı Inter Milan'ın da zemin yokladığı ifade ediliyordu.

Bu sezon Manchester City formasıyla 19 maça çıkan genç forvet, 3 gol atarak beklentilerin uzağında kalmıştı.