Sinan Bolat 'Premier Lig' yolcusu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham, Standard Liege'nin file bekçisi Sinan Bolat'a kanca attı.

Sinan Bolat 'Premier Lig' yolcusu
Sinan Bolat 'Premier Lig' yolcusu
GİRİŞ 24.12.2012 14:41 GÜNCELLEME 24.12.2012 14:41

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın, Belçika'nın Standard Liege takımında forma giyen A Milli file bekçisi Sinan Bolat'ı transfer etmek üzere olduğu iddia edildi.

Daily Mail'de yer alan habere göre Fulham, 24 yaşındaki kalecinin transferi için Standard Liege'e 1 milyon euroluk ödeme yapacak.

Menajer Martin Jol'un onay verdiği Sinan, transferinin tamamlanması halinde Ada'da sahne alan ilk Türk kaleci ünvanına erişecek.

SAKATLIK BELİNİ BÜKTÜ

Sakatlığı nedeniyle Haziran ayında ameliyat olan ve uzun süre yeşil sahalardan uzak kalan milli kalecinin, Fulham'ın kalecisi Mark Schwarzer'in yedeği olarak transfer edileceği ifade edildi.

Standart Liege'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeyen Sinan Bolat'ı 6 ay sonra bedava kaybetmektense devre arasında satmaya sıcak baktığı vurgulandı

Şampiyonlar Ligi'nde gol atma başarısı gösteren tek kaleci olan Sinan, geçtiğimiz sezon 48 kez Belçika takımının formasını terletmişti. Daha önce Genk kalesini koruyan Sinan'ın adı Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılıyordu.