Juventus açıkladı! Merih satılıyor mu?

Juventus'ta forma giyen Merih Demiral'a birçok takımdan teklif var ancak İtalyan ekibi milli futbolcuyu takımda tutmak istediğini açıkladı.

Juventus açıkladı! Merih satılıyor mu?
Juventus açıkladı! Merih satılıyor mu?
GİRİŞ 13.12.2019 22:10 GÜNCELLEME 14.12.2019 09:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Giorgio Chiellini'nin sakatlanmasının Leonardo Bonucci, Matthijs De Ligt ve Daniele Rugani ile birlikte takımın stoper rotasyonunu oluşan milli futbolcu, şans bulduğu maçlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

 

 

Calcio Mercato'nun haberine göre özellikle Milan ve Tottenham'ın yoğun ilgisinin bulunduğu Merih Demiral hakkında konuşan Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, Merih'in kesinlikle satılık olmadığını söyledi.

Paratici "Merih'i transfer etmek isteyen kulüpler olduğunu biliyoruz. Ancak Juventus olarak fikrimiz değişmedi: Merih satılık değil. Eğer önemli bir teklif gelirse Daniele Rugani'yi satmayı düşünebiliriz" ifadelerini kullandı.

 

 

21 yaşındaki oyuncu, bu sezon Juventus'un Serie A'daki Verona ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayer Leverkusen karşılaşmalarında 90'ar dakika süre aldı.

YORUMLAR 12
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Merih, Ronaldo ile birlikte, önümüzdeki sezon Fenerbahçe'mize gelecek, Merih'i kiralık olarak, Ronaldo'yu bonservisiyle alacak Ali başkan.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Almisken Messiyi de alin
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Asker selamı da reklam oldu bu futbolculara. Çoğunun askerlikle alakası yok.
    Cevapla
  • a erduman 4 yıl önce Şikayet Et
    orda kalmasi hata olur bence
    Cevapla
  • Fsm 4 yıl önce Şikayet Et
    Bari oynayabileceği bir kulübe kiralansa
    Cevapla
  • Bos yapma 4 yıl önce Şikayet Et
    Merih in oynıyamıyacagı takım varmı
    Cevapla
  • Cihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Asker selamı verdiği için çocuğa neler yaptınız, Merihi haketmeyen terör sevici kulüpsünüz taraftarınız da dahil, Merih bunu yazdı sizi istemiyor ilk fırsatta gidecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle