Ronaldo - Sarri gerginliği sürüyor! Kadroya alınmadı

İtalya Serie A ekibi Juventus'ta Ronaldo ve Sarri arasındaki soğuk savaş sürüyor. İtalyan teknik adam, Portekizli futbolcunun Atalanta maçında sakatlığı sebebiyle forma giymeyeceğini açıkladı.

Ronaldo - Sarri gerginliği sürüyor! Kadroya alınmadı
Ronaldo - Sarri gerginliği sürüyor! Kadroya alınmadı
GİRİŞ 22.11.2019 19:08 GÜNCELLEME 22.11.2019 19:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Atalanta ile oynanacak maçın kadrosuna alınmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan teknik direktör Sarri; "Ronaldo hakkında açıklığa kavuşturmamız gereken herhangi bir şey olduğunu sanmıyorum. Bazı oyuncuların dinlenmesi gerekiyor. Her şey Salı günü belli oldu. Bana geldi ve kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Amacımız Şampiyonlar Ligi maçına kadar geri dönmesi. Atalanta maçında takımla birlikte olmayacak" sözlerini kullandı.

 

 

MİLLİ TAKIMDA HAT-TRİCK YAPMIŞTI

Milli arada Portekiz formasıyla Litvanya'ya karşı hat-trick yapan ve ardından Lüksemburg'a da gol atan Ronaldo'nun Atalanta maçının kadrosuna alınmaması, Sarri ile Napoli maçında yaşadığı gerginliğe bağlandı. Napoli maçının 55. dakikasında oyundan alınan Ronaldo, bu kararı tepki göstermiş ve doğrudan soyunma odasına giderek ardından stadyumu özel aracıyla terk etmişti.

 

 

YORUMLAR 2
  • Babakartal44.ss 4 yıl önce Şikayet Et
    Demirören bi el atsa zalımı getirirdi kartalıma..
    Cevapla
  • Xxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Gel gardaş Galatasaraya. Yalniz sen kazandığın kadar para kazandın öyle çok para isteme :)
    Cevapla