Prandelli, Eljif Elmas'ı öve öve bitiremedi

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Cesare Prandelli, Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas hakkında konuştu.

Prandelli, Eljif Elmas'ı öve öve bitiremedi
Prandelli, Eljif Elmas'ı öve öve bitiremedi
GİRİŞ 19.09.2019 16:01 GÜNCELLEME 19.09.2019 16:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Cesare Prandelli, Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas hakkında değerlendirmelerde bulundu.

19 yaşındaki Makedon oyuncunun kendisini çok etkilediğini söyleyen 62 yaşındaki İtalyan teknik adam, övgüler yağdırdı

"ELJIF ELMAS'I ÇOK BEĞENDİM"

Prandelli açıklamasında, "Napoli'de Eljif Elmas beni gerçekten etkiliyor. Onu Makedonya'da Elmas diye çağırıyorlar. Gerçekten çok beğendim. Onu çok sevdim. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen modern bir orta saha oyuncusu. Bir oyun görüşü, temposu ve kişiliği var. Napoli formasını sırtına geçirdikten sonra neler yapabileceğini gerçekten merak ediyorum." dedi

Napoli'ye 16 milyon euroya transfer olan Eljif Elmas, 3 Serie A maçında 110 dakika sahada kaldı.



SAMPDORIA MAÇINDA BÜYÜLEMİŞTİ

Takımının cumartesi günü evinde Sampdoria'yı 2-0 mağlup ettiği maça 11'de başlayan ve 76 dakika sahada kalan Makedon oyuncu, performansıyla İtalya'da tam not almıştı. Yerini İnsigne'ye bırakan eLJİ Elmas'ın performansı için çizme basını, "Napoli, Elmas'a çoktan aşık olmuş. Makedon çocuk, genç ve yetenekli olmasına rağmen fazla tanınmıyor. Napoli için büyük sermaye kazandıracak bir oyuncu. Futbolcunun sahadaki olgunluğu ve sürekliliği takım adına büyük kazanç" yorumunu yaptı. (Sporx)

YORUMLAR 1
  • Tre 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayır maç yapmadı bu adam yaaa
    Cevapla