'Müslüman ülke için ManU'yu reddettim'

Premier Lig ekibi Manchester United'ın teklifine rağmen Juventus'tan Katar ekibi AlDuhail'e transfer olan Medhi Benatia, bu kararının gerekçesini açıkladı.

'Müslüman ülke için ManU'yu reddettim'
'Müslüman ülke için ManU'yu reddettim'
GİRİŞ 08.02.2019 15:21 GÜNCELLEME 08.02.2019 15:22
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Konu hakkında konuşan Benatia, "Manchester United'ı reddettiğim için bazı yazarlardan eleştiri aldım ancak herkesin kararıma saygı duymasını istiyorum. Çünkü benim için ailem daha önemli. Çocuklarımın Müslüman bir ülkede büyümesini istiyorum" dedi.

"KARARIMA SAYGI DUYMALI"

Benatia sözlerini "Birleşik Arap Emirlikleri veya Suudi Arabistan'a da gidebilirdim ancak Al Duhail'i tercih ettim. Milli takımın teknik direktörü de bu kararıma saygı duymalı. Yine de kadroya çağırmaya layık görmezse, bunu anlayışla karşılayacağım" ifadeleriyle tamamladı.

Roma, Bayern Münih, Marsilya gibi kulüplerde oynayan 31 yaşındaki savunma oyuncusu, kış transfer döneminde 8 milyon euroya Katar ekibi Al Duhail'e transfer oldu.

 

 

YORUMLAR 24
  • dogru söz 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • Mustafa 64. 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum. Paradan başka değer ölçüsü olmayanların adamın hassasiyetini anlamaları beklenmemeli.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ve bazılarının yüreği, evlatların ahireti için dünya nimetine yüz çevirmeyi anlayamaz... Kalbini mi yardınız?
    Cevapla
  • Mıstık 5 yıl önce Şikayet Et
    bende 32 yasindayim Almanyada büyüdüm Elhamdulillah 5 vakit namazimi kiliyorum orucumu tutuyorum bütün imkanlar var yatili kuran kurslari camiiler iman varsa heryerde müslümanligini yasarsin
    Cevapla
  • 1071 5 yıl önce Şikayet Et
    31 yaşına gelmiş artık kimse kusura bakmasın ama inandırıcı gelmedi ayrıca iyi topçu olsa juventus 15 milyona aldığı oyuncuyu 8 milyona satmazdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle