Avrupa devleri astronomik rakamı kabul etti!

Roma'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder ile ilgili İtalyan basınından gündem yaratacak bir iddia geldi. Avrupa'nın dev kulüplerini peşinden koşturan Cengiz'in ocak ayında astronomik bir ücretle satılabileceği konuşuluyor.

Avrupa devleri astronomik rakamı kabul etti!
Avrupa devleri astronomik rakamı kabul etti!
GİRİŞ 26.10.2018 14:19 GÜNCELLEME 27.10.2018 16:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Takımıyla geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynama başarısı gösteren milli futbolcu, bu sezona da kusursuz bir başlangıç yaptı.

Roma'nın Viktoria Plzen'i 5-0 yendiği maçta 1 gol, 2 asist kaydeden Cengiz, gollerine bir yenisini de salı gecesi oynanan CSKA Moskova maçında eklemişti. İtalyan devi, mücadeleyi 3-0 kazanırken gollerden biri de milli futbolcumuzdan gelmişti.

 

 

Güncel piyasa değeri 27 milyon euro'ya kadar ulaşan sağ kanat oyuncusuyla ilgili bugün İtalyan basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Ülkede yayım yapan Corriere dello Sport gazetesi, milli oyuncunun ara transfer döneminde satılabileceğini öne sürdü.

Roma kulübünün Cengiz için belirlediği bonservis bedelinin en az 50 milyon euro olduğunun belirtildiği haberde milli futbolcu için devrede olan Avrupa devlerinin isimleri de belirtildi.

Gazeteye göre Arsenal, Manchester United, Manchester City ve Barcelona Cengiz için biçilen 50 milyon euro'yu ödemeyi kabul etti.

Haberde City menajeri Pep Guardiola'nın Cengiz'le özel olarak ilgilendiği ve bir gözünün milli futbolcumuzda olduğu ifade edildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 13
  • toso 10 5 yıl önce Şikayet Et
    milli takımda cengizin arkasında oynayan adam yokki ah ulan luce sen önce cengize top atabilecek adam bul yoksa milli takım böle oynarsa hep kaybeder sana sölim kanatlara top atacaksın atamıyorsan bırakacaksın kardeşim ortasahadaki adamlar ne yapıyor kendi etrafında dönüp duruyorlar böle futbolmu olur
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    formasında haç işareti olan bi takıma sakın gitme perişan olursun haberin olsun sana abi nasihatı.
    Cevapla
  • Taha 5 yıl önce Şikayet Et
    Sekilcilik batsın
    Cevapla
  • 72vtdş 5 yıl önce Şikayet Et
    Barçaya sakın gitme Messi orada Arda'yı yaktığı gibi seni de yakar. Arsenal en iyisi veya Ingiltereden başka bir takıma git
    Cevapla
  • tim41 5 yıl önce Şikayet Et
    son maçta attığı golün haricinde 2 de asistin asistini yaptı.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bir de milli takımda attığını görsek.
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Gorebilirsin. Sen once cengizi cengiz yapan oyunculari milli takimda yetistirip yanina monte et. Milli takimin basindaki sahis egitim almasi lazim tipki fatihterim senolgunes gibi bunlar gecmisteki egitimlerini guncelemedikleri surece ne kendileri nede takimlari guncellenir.
    Cevapla
  • Türkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    adam golcü değilki sağ açık oyuncusu öyle bir zorunluluğumu var ki bu adam iddia ediyorum Türkiye hariç başka milli takımda oynasaydı şuan değeri 100 milyon euro ederdi hakan çalhanoğlu da aynı şekilde ama malesef böyle cahil taraftar olduğu sürece bu ülke futbolcuda kalkınmaz milli takımda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle