Rooney yeni takımıyla anlaştı! Yıllık ücreti...

Wayne Rooney, Amerikan Birinci Futbol Ligi takımlarından DC United ile prensipte anlaştı. Yıllık 14 milyon euro kazanacak olan Rooney, kulüp tarihinin en fazla kazanan oyuncusu olacak.

Rooney yeni takımıyla anlaştı! Yıllık ücreti...
Rooney yeni takımıyla anlaştı! Yıllık ücreti...
GİRİŞ 10.05.2018 16:11 GÜNCELLEME 10.05.2018 16:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Premier League'de Cenk Tosun'un da forma giydiği Everton'da oynayan Wayne Rooney için yeni bir MLS iddiası gündeme geldi.

ABD basınında yer alan haberde MLS ekiplerinden DC United'ın sezon sonunda Wayne Ronneyi'i kadrosuna katacağı belirtildi.

 

 

Haberde DC United yetkilileri ile Rooney arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği ve anlaşmanın sağlanması halinde Rooney'nin DC United Kulüp tarihinin en fazla kazanan oyuncusu olacağına yer verildi.

ROONEY KABUL ETTİ

2019 yılına kadar Everton ile sözleşmesi bulunmasına rağmen 32 yaşındaki golcü oyuncunun kariyerinin son dönemlerini MLS'te geçirmeye sıcak baktığı biliniyor. DC United'ın Rooney'e yıllık 14 milyon Euro teklif ettiği gelen haberler arasında...

İngiliz basını ise Rooney'in Amerika'dan gelen teklifi kabul ettiğini iddia etti. Rooney'in MLS'e ise en erken Temmuz ayında transfer olacağı kaydedildi. Temmuz ayının ilk haftasında MLS'in ara transfer sezonu açılıyor. İngiliz futbolcu, o zamana kadar ise kulübü Everton'da antrenmanlarına devam edecek.

Tecrübeli oyuncu bu sezon Everton formasıyla Premier League'de 31 maçta 10 gole imza attı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu dünya da adalet olur mu hiç ! yapacağı iş nedir ki bu paralar uçuşuyor havalarda? birileri açlıktan kıvranırken birileri saçıp saçıp duruyor! çivisi çıkmış dünyanın.
    Cevapla
  • besiktaslı 5 yıl önce Şikayet Et
    14m ne la biz bonservis için bile veremiyoh
    Cevapla