Nasser el Khalifi korku dolu gözlerle izledi!

Marsilya karşılaşmasında bileğinden sakatlanan Neymar, gözyaşları içinde sahayı terk etti. PSG'nin sahibi Nasser el Khalifi, 222 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek takıma kattığı Neymar'ın sakatlığının ardından durumu korku dolu gözlerle takip etti.

Nasser el Khalifi korku dolu gözlerle izledi!
Nasser el Khalifi korku dolu gözlerle izledi!
GİRİŞ 26.02.2018 09:48 GÜNCELLEME 26.02.2018 10:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Marsilya karşılaşmasında bileğinden sakatlanan Neymar, gözyaşları içinde sahayı terk etti. Fransa Ligue 1'in 27. haftasında PSG sahasında Marseille ile karşılaştı. Mücadele ev sahibi ekip için her şey yolunda gidiyordu.

Ancak Neymar şanssız bir sakatlık yaşadı. Dünyaca ünlü yıldız Neymar'ın bileği döndü. Brezilyalı gözyaşlarını tutamadı ve sedyeyle saha kenarına taşındı.

 

 

PSG'nin sahibi Nasser el Khalifi, 222 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek takıma kattığı Neymar'ın sakatlığının ardından üzüntüsünü gizleyemedi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 4
  • eser 6 yıl önce Şikayet Et
    neymarın zekatını vermemişsin ondan sakatlandı
    Cevapla
  • İrfan44 6 yıl önce Şikayet Et
    Alçak adam Müslümanlar birçok yerde keferenin zulmü altında açlıktan yokluktan ölürken bir topçuya dünya kadar para ver sen.Allah hesabını sormaz mı zannediyorsun.
    Cevapla
  • israfil 6 yıl önce Şikayet Et
    myanmarda ..sudanda..suriyede ..afrikada o kadar musluman zulum görüyor bunlar zevki sefa pesinde oyle para yerin dibine batsin
    Cevapla
  • Ofliahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun inşaallah. O kadar zülüm gören müslümanlar var sen niye onlara yardım etmiyon.
    Cevapla