İspanyollar açıkladı! 'Arda 10 milyon euroya...'

El Mundo Deportivo gazetesi Barcelona sorumlusu Gabriel Sanz, Arda Turan hakkında açıklamalar yaptı.

İspanyollar açıkladı! 'Arda 10 milyon euroya...'
İspanyollar açıkladı! 'Arda 10 milyon euroya...'
GİRİŞ 16.11.2017 17:44 GÜNCELLEME 16.11.2017 17:44
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Tecrübeli gazeteci Gabriel Sanz'ın, Arda Turan hakkında yaptığı açıklamalar şöyle; "Kesin olarak ne zaman ayrılacağını söylemek zor. Barcelona Arda ile çalışmak istemiyor. Ayrıca bu Arda'ya iletildi. Arda kendisi ile çalışmak istenmediğini biliyor.

Barcelona'nın mali açıdan da kadrosunu düzenlemesi gerekiyor. Barcelonalı yetkililer henüz somut teklif almamışlar.

Ahmet Bulut ile görüşme olduğuna dair net bir bilgiye sahip değiliz. Nasıl bir fikir çıkacak göreceğiz. Arda yedek kulübesinde de çok fazla bulunamadı, takımdan ayrılması yönünde bir durum olduğu ortada. Arda'nın menajeri ile görüşme yapılacak. Bizim duyduğumuza göre bir-iki gün içinde bu görüşme olacak"

10 milyon Euro bedelle Barcelona anlaşabilir

"Arda 41 milyon euro'ya transfer olmuştu. 10 milyon euro veren bir takım olursa Barcelona anlaşabilir. Barcelona uzun vadede bir kiralık durumunda da anlaşabilir."

KAYNAK: AJANSSPOR
YORUMLAR 27
  • ferhat s 6 yıl önce Şikayet Et
    ARDANIN KARIYERI BITDI farkinda deyil.en büyük hatasi barcelonaya gitmek oldu orada kadroya girmek kolay is deyil. BARCA arda üzerinden para kazanmak istedi TUTMADI elinda kaldi. ben ardanin yerinde olsam onlara inat hic bir yere gitmem gerekirse barcanin ikinci takimina giderim ve her ay ayligimi tikir tikir alirim.
    Cevapla
  • arda 6 yıl önce Şikayet Et
    hersey para degil dostum
    Cevapla
  • Ofli 6 yıl önce Şikayet Et
    takasi batmis balukcu gibi bakayi
    Cevapla
  • yakup gülcan 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda Turan, bizim çocuğumuz. Hatası olsa da kusuru olsa da. Barcelona'da oynayabilen kaç Türk çocuğu var ki? Zaten orada yerden yere vurup duruyorlar. Bize düşen kanımızı taşıyan ve bizim evladımız olan bir çocuğa destek olmaktır. Destek olmak istemeyen de sussun bari. Arda vatan haini imiş gibi bu ne düşmanlık ALLAH aşkına
    Cevapla
  • yakup gülcan 6 yıl önce Şikayet Et
    kriz anında insanların reaksiyonu olağandışı olabilir. üstelik yoğun efor sarf eden bir insanın mantığı kısmen devredışı kalabilir. Şahsen ben de uzun süre futbol oynadım, saçma sapan seyler yapıp kart gördüm, bir defasinda en yakın Arkadaşımı saha içinde kovaladım. Ben bir avukat oldugum halde o hareketlerin yanlış olduğunu ancak sakinleşince idrak ettim. Baskı altinda stres icinde insanlar ya ağlarlar, ya aşiri öfkeli olurlar ya da öyle saçma sapan gülerler.
    Cevapla
  • cedett 6 yıl önce Şikayet Et
    milli maçta oyundan cıkarken ki gülümsemesini hatırla
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    yıldız olmak kolay ancak yıldız olarak kalmak kolay değil
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Sakın tazminatını son kuruşuna kadar almadan ayrılma İspanyolların bizden aldığı tazminatlara bakarsanız ardanın yaptığı devede kulak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle