'Pis Türk' sözüne sinirlenen futbolcuya dev ceza!

Duisburg'da forma giyen Barış Özbek'in Lotte maçında gördüğü kırmızı kartın ardından cezası belli oldu

GİRİŞ 07.12.2016 19:23 GÜNCELLEME 07.12.2016 19:26
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Almanya 3. Lig takımlarından Duisburg'da forma giyen Barış Özbek'in Lotte maçında gördüğü kırmızı kartın ardından cezası belli oldu.

Almanya Futbol Federasyonu, Türk asıllı Alman futbolcu Barış Özbek'e 8+4 maç ceza verdi. Barış Özbek'in +4 maçlık cezası, 30 yaşındaki futbolcunun bir daha benzer bir hareket yapması halinde uygulamaya sokulacak

"BANA PİS TÜRK DEDİLER."

Pozisyon sonrası konuşan Barış Özbek; "Şimdi orada ağzıma doğru hamle oldu. Hakem hiç bakmadan bana direkt kırmızı kart gösteriyor. Buraya kadar sorun değil. Ben tamam dedim. Sonuçta bir şey yapamam ve ilk kırmızı kartım değil. Dışarı çıkarken arkamdan Pis Türk diyorlar. Çocuğa bir şey yapmadım. Bunlar yere düşünce kafam attı. Pis Türk deyince ayağına bastım ve dışarıya çıkmak isterken sağdan ve soldan adam geldi. Ben kendimi korumak için kollarımı açtım. Hakem hiçbir şey yapmadı" sözlerini kullanmıştı.

YORUMLAR 27
  • Garip 7 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca bize almanları dost diye yutturmaya çalıştılar ama en hain en düşman ülkedir
    Cevapla
  • Türkoglu 7 yıl önce Şikayet Et
    Cezayi haketmis.
    Cevapla
  • ferr 7 yıl önce Şikayet Et
    ağzını burnunu dagitsaydin ya madem ceza aldın... turkun gücü.. dokunduğu adam yere yıkılıp kıvranıyor valla elin ne agirmis be barış :)))
    Cevapla
  • tekman 7 yıl önce Şikayet Et
    Kkırmızı kart görmüş bir futbolcuya hala numaradan kendini yere atarak komplo kurulmuş benim net gördüğüm olay budur,Türklere karşı heryerde bir algı oluşturuluyor,Allah büyük birgün elbet kendi pis oyunlarınızda boğulucaksınız.
    Cevapla
  • arda 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa adaleti işte. Numaradan yere yatanlara neden ceza veril miyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle