Şota: Yalan makinesine sokun ama yalan...

İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımını çalıştıran Şota Arveladze, basında çıkan Krasnodar'ın başına geçeceği iddialarına yönelik konuştu.

Şota: Yalan makinesine sokun ama yalan...
Şota: Yalan makinesine sokun ama yalan...
GİRİŞ 19.09.2016 16:11 GÜNCELLEME 19.09.2016 16:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bir dönem Kasımpaşa'da teknik direktörlük görevi yürüten ve şu anda İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımını çalıştıran Şota Arveladze, basında çıkan Krasnodar'ın başına geçeceği yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Oleg Kononov'un istifasının ardından Krasnodar'a gideceği öne sürülen Şota, böyle bir durumun olmadığını söyleyerek yemin etti.

43 yaşındaki çalıştırıcı açıklamasında, "Bunları ben de duydum ama sadece söylentiden ibaret. Bana inanmıyorsanız, İncil'in üzerine yemin ederim ya da Kudüs'e, başka kutsal yerlere gider yemin ederim. Olmadı yalan makinesinden geçeyim... Şu anda Maccabi'ye odaklanmış durumdayım, tüm kupalar için şampiyonluk mücadelesi veriyoruz" dedi.

İsrail Ligi'ne flaş bir başlangıç yapan Maccabi Tel Aviv, 4 haftası geride kalan Ligat HaAl'da 10 puanla zirvede yer alıyor. Toto Kupası'nda puanla en tepede bulunuyor. UEFA Kupası'nda ise 3-0 öne geçtiği maç sonrasında Zenit'e 4-3 yenilen Maccabi son sırada...

YORUMLAR 5
  • gerek varmı,, 7 yıl önce Şikayet Et
    ya işineze bakın ,,
    Cevapla
  • gürcü 7 yıl önce Şikayet Et
    bazi gürcüler hristiyandir. ben müslümanim mesela ama gürcüyüm. Bazi türkler müslümandir ayni zamanda. Her türk müslüman mi? Sizin yüzde bizim yüzdeden fazla olay bu komsi...
    Cevapla
  • Yav he he 7 yıl önce Şikayet Et
    Ola bu hristiyanmis(!) ya
    Cevapla
  • Bombacı 7 yıl önce Şikayet Et
    Gürcüler Hristiyan olurlar, günaydın.
    Cevapla
  • Yüzdeelli 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman mı sanmıştın? Gürcüler Hristiyandır. Bayraklarında da 5 tane haç vardır.
    Cevapla