Bayern'den Hakan Çalhanoğlu'na müthiş teklif

Bayern Münih Hakan Çalhanoğlu için 25 milyon Euro'luk teklif sundu.

Bayern'den Hakan Çalhanoğlu'na müthiş teklif
Bayern'den Hakan Çalhanoğlu'na müthiş teklif
GİRİŞ 01.02.2015 11:48 GÜNCELLEME 01.02.2015 11:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alman basını, Bayer Leverkusen'de çok etkileyici bir performans sergileyen Hakan Çalhanoğlu için Bayern Münih'in resmi teklifte bulunduğunu yazdı.

Bayern'in Hakan için Leverkusen'e tam 25 milyon Euro'luk bir teklif sunduğunu yazan gazete ve internet siteleri, "Fakat Leverkusen yönetimi 'yetersiz' diyerek bu müthiş teklifi geri çevirdi. Çünkü Hakan'ın piyasası son 1 yıl içinde müthiş artmış durumda" yorumunu yaptı. 

Fakat Bayern Münih yönetiminin yeni sezonda Türk yıldızı mutlaka kadroda görmek istediği ve önümüzdeki yıllarda yeni bir teklifle Leverkusen'in kapısını çalacağı ifade ediliyor. 

Real Madrid'de çok rahat oynar 

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Roger Schmidt geçtiğimiz günlerde Hakan Çalhanoğlu ile ilgili övgü dolu ifadeler kullanmıştı. Schmidt, "Çok genç ve inanılmaz bir potansiyele sahip. Bence Real Madrid'te bile rahatlıkla oynar. Onu elimizde tutmakta çok zorlanacağımız kesin bir gerçek" ifadesini kullandı. 

YORUMLAR 1
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim milli takimada cagirmiyor. Icerde olan rezaletligi disari aktardigi icin. Federasyon gereyini yapsaydi. Iyi futbolcu.
    Cevapla