"G.Saray maçından sonra anladım ki..."

Lucas Podolski Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'i, Galatasaray maçındaki performansını hatırlatarak eleştirdi.

"G.Saray maçından sonra anladım ki..."
"G.Saray maçından sonra anladım ki..."
GİRİŞ 09.01.2015 15:47 GÜNCELLEME 09.01.2015 16:26

Roberto Mancini tarafından Inter'e transfer edilen Lukas Podolski Arsene Wenger'i eleştirdi.

İtalyan ekibine kiralık olarak giden tecrübeli futbolcu, Arsenal teknik direktörünün bu süreçte kendisine saygısızca davrandığını söyledi ve forma şansı verilmemesine de tepki gösterdi.

"G.SARAY MAÇINDAN SONRA ANLADIM"

Wenger'e yönelen eleştirilerinde Galatasaray'ı merkeze oturtan Podolski, geçtiğimiz ay İstanbul'da oynanan ve iki gol attığı karşılaşmayı hatırlatarak, "En büyük an Şampiyonlar Ligi'nden sonraydı. Galatasaray'a karşı çok iyi bir futbol sergiledim. Goller attım. Ancak ondan sonraki maçlarda bir de bakmışım yedek kulübesinde oturuyorum. O zaman takımdan ayrılmam gerektiğini anladım" dedi.

"HOŞÇAKAL DEMEDİ"

The Sun'a konuşan Alman futbolcu, "Bana hiç bir şey söylemedi. Beni yanına çağırmadı ve hoşçakal demedi. Çiçeklere ya da öpücüğe ihtiyacım yoktu. Ancak bir hoşçakal dersiniz, bu saygıyla alakalıdır. Bu kulüp için elinden geleni yapmış birisiyim. Yanlış bir şey yaptığımı da düşünmüyorum" diye konuştu.

"BANA GİTME DEDİ"

Fransız hocanın kendisine 'gitme' telkininde bulunduğunu da belirten Podolski iğneleyici sözlerine şöyle devam etti: "Transfer sezonu açılmadan önce benim takımdan ayrılmamı istemediğini söyledi. Ancak ondan sonra hiçbir şey demedi. Ben de kendime bir hareket alanı bulmalıydım. Forma şansı bulacağım diye 25 tane sakatlık olmasını bekleyemezdim. Yedek beklemek sorun değil ama bir haftada üç maç olup da hiçbirinde oynamayınca bu sizi düşündürüyor".