Arda'nın yeni bonservis bedeli dudak uçuklattı!

Atletico Madrid ile sözleşmesini 30 Haziran 2017'yekadar uzatan milli futbolcu Arda Turan'ın değeri 3 yılda yaklaşık 3,5 kat arttı.

Arda'nın yeni bonservis bedeli dudak uçuklattı!
Arda'nın yeni bonservis bedeli dudak uçuklattı!
GİRİŞ 19.09.2013 15:31 GÜNCELLEME 19.09.2013 15:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Atletico Madrid Kulübü'ne yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 30 Haziran 2015'te sona erecek sözleşmesi iki yıl daha uzatan Arda Turan'ın bonservis bedeli 41 milyon avro olarak belirlendi.

İki yıl önce 12 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Atletico Madrid'e giden Arda Turan'ın sezonluk kazancının ise 3,7 milyon avroya çıkartıldığı öğrenildi.

Atlico Madrid, Arda Turan'ın transfer haberini resmi Twitter hesabından duyurduktan sonra taraftarların attığı tebrik ve sevinç mesajları da dikkati çekti. Birçok taraftar, ''Güne başlamak için bunda daha güzel bir haber olamazdı'' mesajını paylaştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Oguzhan tarhan 10 yıl önce Şikayet Et
    sevinç çığlıkları mı??. Bu çığlık atan arkadaşla arda ortak lar galiba paranın yarısını alıcak sanırım?? Dünyada bu kadar açlık sefalet varken futbolculara bu kadar para verilmesi akla hayale sığmıyor! Bu sözüm de bu kadar para kazanan futbolculara o kadar aç insan varken sizler böyle saltanat sürmeniz hemde sadece haftada 90 dakika koşarak zannediyomusunuz ki kazandığınız para helal.! Neyse herşeye muktedir olan ALLAH hesabını sorucaktır...
    Cevapla