İmkansızlık içinde imkansızı zorluyorlar

Sokak çocukları ve gençleri topluma kazandırmak amacıyla kurulan Darülaceze Zabıta Spor Kulübü Atletizm Takımı başarıdan başarıya koşuyor.

İmkansızlık içinde imkansızı zorluyorlar
İmkansızlık içinde imkansızı zorluyorlar
GİRİŞ 21.11.2014 11:59 GÜNCELLEME 21.11.2014 12:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2007 senesinde misyonuna uygun bir şekilde tasarlanıp uygulamaya koyulan, çevredeki sokak çocukları ve okullardaki öğrencilerin spora yönlendirilerek sosyal yapıya kazandırılması amacı ile harekete geçen Darülaceze Zabıta Spor Kulübü Atletizm Takımı, başarılarıyla Atletizm kamuoyundaki basamakları emin adımlarla çıkıyor.

MİLLİ SPORCU ÇIKARDILAR

Çok kısıtlı imkanlarla birçok koşu ve organizasyonlarda derece alan sporcular arasından Milli sporcu dahi çıkmayı başardılar.

OLİMPİYAT SPORCULARI DA DESTEKLİYOR

Hayata geçen bu proje kapsamında yapılan görüşmelerde Olimpiyat sporcuları da bu proje içinde yer alacak ve gençlerin önünde güzel bir örnek teşkil edecek.

TÜRKİYE'NİN ADINI DÜNYAYA EZBETLETMEK PEŞİNDELER

Takım antrenörü Cem Emre Fer, takım olarak, İstanbul ve diğer şehirlerde yarışlara katıldıklarını, bu yarışmalarda önemli başarılara imza attıklarını söyleyerek, sporu seven ve atletizme gönül veren her gence kapılarının açık olduğunu söyledi.

Fer, Haber7'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Amacımız diğer kulüpler gibi dünya şampiyonu veya Türkiye’de yüksek dereceler çıkartmak olmasa da düzenlenen birçok koşu ve organizasyonlarda aldığımız derecelerle ki (bunu çok kısıtlı imkânlarla başararak) hedefimiz dahada özel ve gurur verici bir duruma getirdik.Bünyemizden kısıtlı imkanlarla Milli sporcu dahi çıkartmayı başardık.Tabiki bu projeyi ilerletebilmek ve devamlılığını sağlayabilmek için büyük ve duyarlı şirketlerimizin yardımı ve sponsorluğuna da ihtiyacımız olmaktadır. Prontotour bu konuda bize destek vermekte. Onlara sizler aracılığıyla teşekkürü borç biliyorum.

Misyon ve amacımız doğrultusunda kurulan Darülaceze Zabıta Atletizm Takımımızın daha çok gencimize hizmet verebilmesi için gerek malzeme, gerek maddi yönden sıkıntıları vardır. Bu sıkıntıları yerel yönetimler olsun, sponsorlar açısından olsun desteklenerek bir örnek hareket teşkil ederek devamı için kurum ve kuruluşlarımızdan gereken hassasiyetin gösterilmesi, desteklerinizi ve yardımlarını bekliyoruz. Geleceğe spor eşliğinde umutla bakan pırıl pırıl bir nesil yetiştirmek bilincini kendimize görev edindik.

YORUMLAR 2
  • caner 9 yıl önce Şikayet Et
    darülaceze zabıta ibb nin müdürlüğüdur.bu mudurluklerin ihtiyaçlarımı varki,hem ibb nin spor külübü var madem başarılıysa bu gençleri oraya götür spor yapsınlar,hem ibb nin her yıl spor malzeme ve maddi anlamda istanbuldaki amatör külüpleri desteklemektedir bırak bu reklamları-kaçtane sporcu dereceye girdi dunyada avrupada hikaye bunlar .
    Cevapla
  • marx huklaex 9 yıl önce Şikayet Et
    çevredeki sokak çocukları demişler. hepsi yalan orada hiç bitane sokak çocuğu yok yalandan yere duygu sömurusu yapmayın.bu cocukları kullanmayın sokak çocuğunun işi var sporda onun önce karnını doyur sen..
    Cevapla