Rıza Çalımbay: Büyük maçları korkak değil...

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçının ardından hakem Barış Şimşek'e tepki gösterdi.

GİRİŞ 23.10.2016 21:32 GÜNCELLEME 24.10.2016 09:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Büyük maçları korkak değil, cesaretli hakemler yönetmeli. Geçen sezon da çok çektim hakemlerden. Bugün maçın kaderini hakem etkiledi” dedi.

Antalyaspor’un deplasmanda Beşiktaş’a 3-0’lık skorla mağlup olduğu maçın ardından kırmızı-beyazlı takımın Teknik Direktörü Rıza Çalımbay müsabakayı değerlendirdi.

Deneyimli çalıştırıcı, “Biz buraya konum itibariyle puanlar için geldik. Maç da gayet iyi gidiyordu. İlk yarı bizim de pozisyonlarımız vardı ve sorun yoktu ancak ta ki hakem arkadaşımız bize karşı hata yapana kadar. Bize göre çok yanlış faulden olan pozisyon yani aynısını biz yapsak Beşiktaşlı oyunculara kesinlikle golü vermeyecek. Büyük maçları korkak değil, cesaretli hakemler yönetmeli. Geçen sezon da çok çektim hakemlerden. Bugün maçın kaderini hakem etkiledi. Benim oyuncumun da suçu yok ancak hakem haksız olsa da oyuncumun atılmaması gerekiyor. Bizim 10 kişi kalmamamız gerekiyordu. Diego’da yüzde yüz hatalı. Beşiktaş takımı ligin en formda takımı. Biz de eksiktik. Eğer büyük maçları kaldıramıyorlarsa bu hakemler yönetmeyecekler. Kendisine bırakıyorum. Eğer bu faulü verir mi vermez mi düşünsün. Ben Beşiktaş’ın galibiyetine gölge düşürmek istemiyorum. Yeni göreve başladık bir sürü hata ve yanlışlar var. İnşallah bunları düzelteceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • spz 7 yıl önce Şikayet Et
    En az sarı kartlık girişe faul bile vermedi. Yuh yani. Yazılan çizilen oynanıyor. Emeğe saygı sıfır.
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya saçmalama müdahale bile yok ne kartı ne faulü çekimiyorsunuz
    Cevapla