Kalpar: Ülkemiz için ne gerekirse yaparız!

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Türkiye olarak bir bütünleşme içinde olduklarını ifade etti.

Kalpar: Ülkemiz için ne gerekirse yaparız!
Kalpar: Ülkemiz için ne gerekirse yaparız!
GİRİŞ 12.01.2017 11:52 GÜNCELLEME 12.01.2017 11:52

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 18 puanla 14. sırada tamamlayan Akdeniz temsilcisinin tecrübeli teknik direktörü Hüseyin Kalpar, sorularını yanıtladı.

Turuncu-yeşillileri, geçen sezon TFF 1. Lig'de play-off şampiyonu olarak Süper Lig'e çıkardığını anımsatan Kalpar, "İlk defa Süper Lig'e çıkan takımın hocası olarak kulübün tarihine geçtiğime inanıyorum. Burada çalıştığım dönemlerde büyük başarılar elde ettik. Geçen sezon şampiyon olan takımın hocası olarak gurur duyuyorum. Tarihe geçmek de bizi gururlandırıyor. Benim burada olduğum sürece de önemli başarılar elde edildiğini de kabul etmek gerekir." ifadelerini kullandı.

"Ülkemiz için ne gerekirse yaparız"

Hüseyin Kalpar, Türkiye olarak bir bütünleşme içinde olduklarını ifade etti.

Yaşanan terör olaylarını kınayan Kalpar, sözlerini şöyle tamamladı: "Yaşananlara çok üzülüyorum. Bu tip olaylar bizi aşırı derecede üzüyor. Mümkün olduğu kadar duyarlı olmamız gerekiyor. Ülkemizi bu türlü olaylardan kurtulması için bize düşen görevleri ne şekildeyse yerine getirmeliyiz. Şehitlerimize mekanları cennet olsun demek istiyorum. Gazilerimize şifa diliyorum. Cennet ülkemize sahip çıkmalıyız. Ülke olarak bütünleştik. Futbol takımları ve spor kulüpleri de bütünleşti. İnanıyorum ki bu tip olayları en kısa zamanda başımızdan atarız."