Custodio 1 yıl daha uzattı!

Akhisar Belediyespor, başarılı oyuncusu Custodio'nun sözleşmesini 2017 yılına kadar uzattı.

Custodio 1 yıl daha uzattı!
Custodio 1 yıl daha uzattı!
GİRİŞ 24.02.2016 12:42 GÜNCELLEME 24.02.2016 12:42

Akhisar Belediyespor'da sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2017'ye kadar uzatan Portekizli takım kaptanı Custodio, yönetime teşekkür etti.

Yeşil siyahlı ekibin ilk yabancı kaptanı olan Custodio "Benimle devam etme kararı alınmasından büyük mutluluk duydum" diyerek, "Aslında Akhisar'daki son sezonumdu. Ama yöneticiler sözleşmemi 1 yıl uzatarak bana duydukları güveni ortaya koymuş oldular. Bugüne dek burada yaptığım her işten çok keyif aldım ve çok mutluyum. Sanıyorum yeni mukavele, performansıma da olumlu yansıyacak" dedi.

Bu arada haftayı Gençlerbirliği deplasmanında geçirecek olan yeşil siyahlı ekipte çalışmalar sürüyor. 4 maçlık galibiyet serisinin ardından Beşiktaş'a mağlup olan rakipleri karşısında zor bir sınav vereceklerine dikkat çeken teknik direktör Cihat Arslan, "Artık ligde kolay maç diye bir kavram yok. Neredeyse her takımın kendisine göre bir hedefi var. Biz takım olarak iç saha, deplasman ayrımı yapmadan her maça kazanmak için çıkıyoruz. Başkent'te de aynı düşünce içinde olacağız" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'da sarı kart cezalısı Ahmet Cebe ve Muğdat, Ankara'da oynamayacak.