Bir dönem Süper Lig'e damga vurmuştu! Acun açıkladı: Survivor'da yarışacak

Türkiye'de büyük bir izleyici kitlesine sahip Survivor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Survivor 2020 için gün sayılırken, ünlüler takımında yer alacak bir isim daha belli oldu. Acun Ilıcalı, futbolcu Sercan Yıldırım'ın Survivor 2020'de yarışacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Bir dönem Süper Lig'e damga vurmuştu! Acun açıkladı: Survivor'da yarışacak
Bir dönem Süper Lig'e damga vurmuştu! Acun açıkladı: Survivor'da yarışacak
GİRİŞ 01.02.2020 18:45 GÜNCELLEME 01.02.2020 18:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Survivor 2020'nin başlamasına az bir süre kala kadroda kimlerin yer alacağı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ersin Korkut ve Emrah'ın oğlu Tayfur'un ünlüler kadrosunda yer aldığının ortaya çıkmasının ardından, Süper Lig'de bir döneme damga vuran yıldız futbolcunun da Survivor'da olacağı açıklandı.

Acun Ilıcalı instagram, Acun Ilıcalı Sercan yıldırım, Survivor 2020

ACUN ILICALI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ünlü futbolcu Sercan Yıldırım Survivor'da yer alacak. Acun Ilıcalı, Yıldırım'ın ekranların izlenme rekorları kıran programı Survivor'da yarışacağı haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Sercan Yıldırım, Survivor 2020,

SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 7 yaşinda Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardi. 2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşadi. Buradaki performansı sonrasi 3 milyon euro bedelle 2011 yılında Galatasaray'a tranfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giydi.. Sercan Yildirim son olarak Fatih Karagümrük takimina transfer oldu. 1,82 boyunda olan Sercan Yildirim Forvet ve kanat mevkiilerinde oynuyor.

 

 

YORUMLAR 8
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbol hayatı Bursaspor dan sonra hayr etmediğine göre iyiki acun abi var.Nerde işe yaramaz adamlar varsa toplamaya razı.
    Cevapla
  • Bakara 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın kanalını ve yapımlarını seyreden kitle acaba ne kadar matematik, fizik, iklem, güneşin nasıl çalıştığını ve dünyamızın durduğu yeşil bölge ne demektir bilgisi vardır. Yayınlar tamammen zihinsel zayıflama ve hayali bir hırs uzerine kurulmuş ve tasarlanmış, zehir niteliğine.
    Cevapla
  • Emnnn 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi ahlaksız yarışmalar ahlaksız diziler filmler nikahsız birlikteliği özendiren bütün programlar varken RTÜK ne işe yarıyor acaba bu ülkenin başından bela musibet eksik olmaz burası müslüman ülke dinin gerektirdiği neyse ona göre yaşamamız lazım toplum ahlâkı çok bozuldu sonumuz hiç iyi değil siz sanıyormusunuzki felaketlerin doğa olayı olduğuna hiç sanmayın. Bunların hepsi bize birer uyarıdır hepsini Allah bize ders çıkartın diye veriyor başımıza akıllanın artık.
    Cevapla
  • ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    ekrem imamoğlunuda çağırıın.koşa koşa gelir
    Cevapla
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Parmagım yanlıslıkla sikayet et kısmına dokundu.
    Cevapla
  • Rodvan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hızlı yaşa genç öl diye buna derler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle