Filenin Sultanları son sette yıkıldı!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi Hong Kong etabındaki üçüncü maçında Çin'e 3-2 mağlup oldu.

Filenin Sultanları son sette yıkıldı!
Filenin Sultanları son sette yıkıldı!
GİRİŞ 15.06.2024 17:44 GÜNCELLEME 15.06.2024 17:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Filenin Sultanları, finallere kalmayı garantilediği FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) 3'üncü haftasının 3'üncü maçında Çin'le karşılaştı.

İlk seti 25-21 kazanan Türkiye, ikinci sette rakibini 25-17 mağlup edip setlerde durumu 2-0'a getirdi. Karşılaşmanın üçüncü setini 25-21, dördüncü seti ise 25-23 kazanan Çin, set sayılarını eşitledi.

Karar setini Çin, 15-13 kazanıp sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Filenin Sultanları bu sonuçla Milletler Ligi'nin Hong Kong etabında ilk kez kaybetti.

16 Haziran'da Brezilya ile karşılaşacak ay-yıldızlı ekibin kalmayı garantilediği finaller, 20-23 Haziran'da Tayland'ın başkenti Bangkok'ta oynanacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • asaf 2 gün önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm!
    Cevapla
  • Misafir 6 gün önce Şikayet Et
    VARGAS yoksa takım da yoktur. Maça değil de podyuma çıkıyorlar sanırsın. Sonuca sevindim. Belki sergilenmekten vazgeçerler artık.
    Cevapla
  • Misafir 6 gün önce Şikayet Et
    Herhalde Vargas oyunda yoktu. Mesele o kadar açık.
    Cevapla
  • Yusuf 6 gün önce Şikayet Et
    Vardı ben izledim.
    Cevapla
  • İslam Sancağı 6 gün önce Şikayet Et
    Heykelkoliklerin bölücü olduklarının en büyük kanıtı bu takımdır, bir voleybol takımında bile fitne fesat çıkartıp ülkeyi geriyorlar. Geri kafalı yobaz dedikleri insanlar savunma sanayinde devrim yapıyor, tüm dünya Türkiye'nin projelerini konuşur hale gelmiş, 80 senede yapılmamış devasa ekonomi ve enerji projeleri yapmış, birde şu heykelcilerin yaptıklarına bak, utanmadan saldırıyorlar.
    Cevapla
  • Lgbtciler 6 gün önce Şikayet Et
    İşin özü vargas olmasa sıradan bir takım bile değiliz boş bir takım vargasla ayakta duruyoruz bir de ucube ilişkileri olanlarında takımdan söküp atmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle