Melissa Vargas yeniden Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, eski voleybolcusu ve milli takımın yıldızı Melissa Vargas ile sezonun geri kalanı için yeni sözleşme imzaladı. İstanbul’a gelen Vargas, havaalanında sari-lacivertli atkıyla poz verdi.

Melissa Vargas yeniden Fenerbahçe'de
Melissa Vargas yeniden Fenerbahçe'de
GİRİŞ 06.02.2024 15:50 GÜNCELLEME 06.02.2024 15:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

A Milli Kadın Voleybol Takmımı’nın tarihi şampiyonluklarında baş kahramanlardan olan Melissa Vargas, yuvaya geri döndü. Yıldız voleybolcu, sezonun geri kalanında Fenerbahçe Opet formasıyla mücadele edecek.  

"İSTANBUL'A GERİ DÖNDÜ"

Fenerbahçe’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ile lig şampiyonluğu kazanan,  A Milli Kadın Voleybol Takımı'yla Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğu yaşayıp, olimpiyat elemelerinde 7'de 7 yapan takımın bir parçası olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın en önemli isimlerinden biri olan oyuncumuz Melissa Vargas, İstanbul’a geri döndü. Voleybolcumuz Melissa Vargas, sezonun geri kalan kısmında Fenerbahçe Opet’in başarısı için ter dökecek.” denildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • SK 1907 2 ay önce Şikayet Et
    Yuvana,Türkiye'ye hoş geldin Melissa...FB güçlü bir takım ama seninle daha üst boyutlarda yer alıyor nede olsa dünyanın en iyi bayan Voleybolcu'su ,sensin !!
    Cevapla