Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na yeni sponsor

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı'nın forma üst göğüs sponsoru Steak Food By Gürkan Şef oldu.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na yeni sponsor
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na yeni sponsor
GİRİŞ 23.01.2024 14:37 GÜNCELLEME 23.01.2024 14:37

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta düzenlenen anlaşmanın imza töreni, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara ve Gürkan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Topçu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Mehmet Cibara, törende yaptığı konuşmada, "Steak Food By Gürkan Şef hepinizin bildiği dünyaca ünlü çok değerli bir marka. Amatör şubeler için hayat suyu olan sponsorlukta sormadan, davet etmeden gelip destek olan bir kişi Gürkan Bey. Şahsında bu anlaşmanın şirketler grubuna, Galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum. " ifadelerini kullandı.

Gürkan Topçu ise Galatasaray'a sponsor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Ben Galatasaraylıyım. Bir hayalimi daha gerçekleştirdim. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.