Maçın oyuncusu seçildi! Isabelle Haak'a matkap seti hediye edildi

İtalyan ekibi Imoco Conegliano'da forma giyen ve maçın en iyi oyuncusu seçilen Isabelle Haak'a matkap seti hediye edildi.

GİRİŞ 14.11.2023 23:50 GÜNCELLEME 15.11.2023 12:00
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

VakıfBank'tan ayrıldıktan sonra İtalyan ekibi Imoco Conegliano'ya transfer olan Isabelle Haak'a ilginç bir hediye geldi. 

Matkap seti hediye edildi

İsveçli pasör çaprazına İtalya Ligi'nde oynanan Firenze maçında gösterdiği etkili performansın ardından matkap seti hediye edildi.

Performansıyla göz doldurdu

Isabelle Haak, Firenze karşılaşmasında 18 sayı ürettirken bu müsabakada yüzde 69'luk hücum yüzdesi yakaladı. Haak, ayrıca Firenze maçında 2 servis sayısı üretti.



Yılın Kadın Sporcusu adayları arasında yer aldı

İsveç'te 25'inci kez düzenlenen Spor Ödülleri'nde Yılın Kadın Sporcusu adayları arasında Isabelle Haak da yer aldı. Isabelle Haak, bu alanda adaylar arasındaki tek voleybolcu oldu.

Engelholm'da voleybola başlayan Isabelle Haak daha sonra Beziers Volley, Savino Del Bene Scandicci ve VakıfBank formaları giydi.

KAYNAK: ODA TV
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 33
  • Namyelüs 5 ay önce Şikayet Et
    Voleybol takımına sponsor olan şirketler her hafta sıra ile kendi ürünlerinin reklamı için MVP seçilen kişiyi şirketin ürünlerinden hediye veriyorlar.Ülkemizde alışkın olmadığımız bir durum olduğu için bizim uşaklara ters gelmiş.
    Cevapla
  • Onur 5 ay önce Şikayet Et
    yazık Ülkemin milleti ne kadar masum düşünüyor
    Cevapla
  • Türk 5 ay önce Şikayet Et
    Amaç reklam. Reklam anlaşması sonucu
    Cevapla
  • vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    niye hilti değil :)
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    ordaki hediye matkap degil ,reklam anlaşması var reklamı bu şekilde yapıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle