Şampiyonlar Kupası Ziraat Bankkart'ın!

Ziraat Bankkart, Voleybol Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası maçında Halkbank’ı 3-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Şampiyonlar Kupası Ziraat Bankkart'ın!
Şampiyonlar Kupası Ziraat Bankkart'ın!
GİRİŞ 01.11.2023 20:28 GÜNCELLEME 01.11.2023 20:29

Voleybolda Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı Halkbank'ı 3-1 yenen Ziraat Bankkart kazandı.

TVF Başkent Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmada başkentin iki temsilcisi Ziraat Bankkart ile Halkbank karşı karşıya geldi.

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde geçen sezon şampiyon olan ve Şampiyonlar Kupası'nı da müzesine götüren Ziraat Bankkart ile AXA Sigorta Kupa Voley'i kazanan Halkbank'ın karşılaştığı maçtan 3-1 galip ayrılan kırmızı beyazlı ekip, organizasyonda üst üste ikinci kez şampiyon oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen törende Ziraat Bankkart'a kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, AXA Sigorta Üst Yöneticisi Yavuz Ölken ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar verdi.

Ziraat Bankkart, geçen yıl Şampiyonlar Kupası'nı Arkas Spor'u 3-0 yenerek kazanmıştı.



Bakan Bak'tan tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Voleybol Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı kazanan Ziraat Bankkart için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Başkentli sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği, Halkbank ile Ziraat Bankkart arasında oynanan Voleybol Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası finalinde rakibini mağlup ederek şampiyon olan Ziraat Bankkart'ı kutluyorum. Şampiyonlukta emeği geçen oyuncuları, teknik heyeti ve yönetimi tebrik ediyorum. Halkbank'ı da finaldeki mücadelesinden dolayı kutluyor, gelecek sezonda her iki takıma başarılar diliyorum."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.