Fenerbahçe Opet'in göğüs sponsoru belli oldu!

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın forma sponsoru Yıldız Entegre oldu.

Fenerbahçe Opet'in göğüs sponsoru belli oldu!
Fenerbahçe Opet'in göğüs sponsoru belli oldu!
GİRİŞ 24.10.2023 14:40 GÜNCELLEME 24.10.2023 14:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yıldız Entegre, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın forma göğüs sponsoru oldu.

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Fenerbahçe Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, Yıldız Entegre Genel Müdür Yardımcısı Melike Alkan ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik katıldı.

Voleybol takımlarının bu sezon pek çok markayla sponsorluk anlaşmasına imza attığını belirterek sözlerine başlayan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Yıldız Entegre'nin 2023-2024 sezonu boyunca sarı-lacivertli formada yer alacağını ifade etti.

Verdikleri destek için firmaya teşekkür eden Kızılhan, "Cumhuriyetimizin 100. yılında Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'mızın şampiyonluklarını, kupalarını, başarılarını hep beraber kutlamak dileğiyle." açıklamasında bulundu.

Bayazıt: "Kurduğumuz hayallere Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünü yanımızda hissederek ulaşıyoruz"​​​​​​​

Fenerbahçe Kulübü Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın yıllardır büyük bir kararlılıkla sahada mücadeleyi bırakmadan sürdürdüğünün altını çizdi.

Yıldız Entegre'nin yeni başarılara katkı sağlayacağını vurgulayan Bayazıt, şunları kaydetti:

"Kadınların ve kadın sporcuların önemi sadece sahada değil toplumun her alanında büyük bir etki ortaya koyuyor. Kadınların gücü, azmi ve başarıları, toplumumuzda ilham kaynağı oluyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında bu önemli anı kadınlarımıza ithaf ediyoruz. Bu anlaşmanın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sayesinde biz Türk kadınları olarak sınırsız hayaller kuruyoruz ve kurduğumuz hayallere Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünü yanımızda hissederek ulaşıyoruz. Fenerbahçe Opet olarak Cumhuriyetten aldığımız güçle hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak için gayret edeceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, özlem ve minnetle anıyorum. Sonsuza dek Cumhuriyet."

Yıldız Entegre Genel Müdür Yardımcısı Melike Alkan, sarı-lacivertli kulüple yaptıkları anlaşmadan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Alanında Türkiye'nin en büyük markalarından birisi olduklarını söyleyen ve bu büyüklüğü toplumsal faydaya dönüştürecek projeler için çalıştıklarını vurgulayan Alkan, şöyle konuştu:

"Bugün bir araya gelmemize vesile olan sponsorluğu da bu kapsamda değerlendiriyoruz. Fenerbahçe'nin başarısı dillere destan "Sarı Melekler"iyle yola çıkmaktan dolayı gururluyuz. Dünyanın bir numarası olmayı hak eden, bu yaz hepimizi voleybola doyuran Filenin Sultanları'nı da tebrik ederim. Biz de şirket olarak voleybola katılmaktan dolayı mutluyuz. Fenerbahçe'nin başarılı voleybolcuları, önünde Yıldız Entegre isminin yer aldığı formalarla sahaya çıkacak. Kendilerine her maçta eşlik edecek olmanın gururunu yaşıyoruz."

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik de sponsor firmaya "Ailemize hoş geldiniz." derken, Cumhuriyet'in 100. yılında Türk kadınları olarak sahada savaşmaya ve Türk kadınının gücünü göstermeye devam edeceklerini belirtti.

Açıklamaların ardından toplu fotoğraf çekimiyle imza töreni sona erdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ibrahim 6 ay önce Şikayet Et
    Vargas gitti Fener bitti.. Ancak Finalleri oynar ama kupa alamaz.
    Cevapla