Bakan Bak'tan VakıfBank'a tebrik!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2023 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda şampiyon olan VakıfBank'ı tebrik etti.

Bakan Bak'tan VakıfBank'a tebrik!
Bakan Bak'tan VakıfBank'a tebrik!
GİRİŞ 11.10.2023 22:26 GÜNCELLEME 11.10.2023 22:26

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Voleybol Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Şampiyonlar Kupası finalinde Fenerbahçe Opet'i 3-2 mağlup ederek şampiyon olan VakıfBank'ı tebrik etti.

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Voleybolumuzun güzide kulüplerinden Fenerbahçe Opet ile VakıfBank, Voleybol Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası finalinde muhteşem bir karşılaşmaya imza attı. Bu özel final maçında kupayı kazanan VakıfBank kadın voleybol takımını gönülden tebrik ederim. Fenerbahçe Opet Kadın voleybol takımı ise son ana kadar verdikleri mücadele ile büyük bir övgüyü hak ediyor. Sarı siyah takımın değerli sporcuları, teknik ekibi, yöneticilerini ve taraftarları kutluyorum.”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.