Şampiyon yurda döndü! Hız kesmeye niyetleri yok

Sırbistan'ı 3-2 yenerek CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'ye döndü. Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Üstündağ, yeni hedefin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyledi.

GİRİŞ 04.09.2023 13:15 GÜNCELLEME 04.09.2023 16:20
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Sırbistan'ı 3-2 yenerek CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'ye döndü.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanan CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı taşıyan uçak, İstanbul'a iniş yaptı.

Şampiyon voleybolcular havalimanında coşkulu taraftarlar ve çok sayıda basın mensubu tarafından karşılandı.

BAŞKAN ÜSTÜNDAĞ: "ALMADIĞIMIZ TEK BİR KUPA KALDI"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ karşılama töreni sırasında şu açıklamaları yaptı:

"Voleybol bu ülkeye tarihinde ilkleri yaşatıyor. Almadığımız tek bir kupa kaldı, o da olimpiyat şampiyonluğu. İnşallah bu takım olimpiyatta da derece alacak. Bu ülkenin gururu olduysak ne mutlu takımıma. Bu ülkeye inanılmaz bir tablo yaşattık. Bütün paydaşlara teşekkür ediyorum. Kulüplerimizin, antrenörlerimizin camiamızın büyük payları var."

EDA ERDEM: "ÇOK İYİ BİR SEZON GEÇİRİYORUZ"

Takım kaptanı Eda Erdem, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Cumhuriyetimizin 100. yılında çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Çok iyi bir ekibiz. Tüm ülkeyi arkamızda birleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Çok güzel bir maç oldu Sırbistan'la ve yoğun duygularla kazandık. Önce olimpiyat kotasını almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

SANTARELLI: "BU MUHTEŞEM GÜN İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli ise "Harika bir gün bizim için. Belki de çok az uyuduk, iki saat uyuduk ama bu muhteşem gün için takımım adına çok mutluyum." diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Vejdo 7 ay önce Şikayet Et
    Senin bir şeyden haberin yok Vakıfbank dünya şampiyonu oldu 4 sene
    Cevapla
  • Kendinize bakın 7 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizi yurt dışında tanıtan bize gurur yaşatan bu değerli insanlara laf ederken oturun da kendiniz ne yaptınız onu düşünün. Kendini Türk hisseden hiç kimse sizin gibi düşünmez; düşünemez. O ruh buna izin vermez.
    Cevapla
  • çocukları koruyun 7 ay önce Şikayet Et
    pkklı sporcular da böyle mi karşılanacak? bu takımdaki ideolojik reklamı görmezden mi geleceğiz. içlerinde bebek kaatili olunca görmezden mi geliri? Bunlar daha az tehlikelimi sanıyorsunuz? çocukmara nasıl zulmettiklerini görmüyor musunuz?
    Cevapla
  • Abdullah 7 ay önce Şikayet Et
    100 yılda ancak !!!! başarıya bak bee!!! Boş yapma !!!!
    Cevapla
  • Vejdo 7 ay önce Şikayet Et
    Sen bu ülkede yaşamıyorsun herhalde say say başarıları bitmez Türkiye'nin dünya üçüncülüğü Avrupa'da yarı final Galatasaray'ın UEFA şampiyonluğu okçulukta dünya şampiyonluğu güreşte olimpiyatlarda Akdeniz oyunlarında Sen bu ülkede yaşamıyorsun anladım
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    sen cahilsen biz ne yapalim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle