Filenin Sultanları devire devire yürüyor!

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Belçika'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

GİRİŞ 27.08.2023 20:08 GÜNCELLEME 28.08.2023 09:44
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Belçika'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Organizasyonda Almanya'da C Grubu'nda oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanarak adını son 16 turuna yazdıran "Filenin Sultanları", A Grubu'nu dördüncü sırada tamamlayan ev sahibi Belçika'yı da 3-1 yenmeyi başardı ve böylece turnuvada milliler 6'da 6 yaptı.

Organizasyonda çeyrek final karşılaşmaları, İtalya'nın Floransa şehri ve Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanacak.

Brüksel, 1 Eylül Cuma günü oynanacak yarı final ve 3 Eylül Pazar günü yapılacak final karşılaşmalarında da ev sahibi olacak.



Türkiye: 3 - Belçika: 1

Salon: Paleis 12

Hakemler: Blaz Markelj (Slovenya), Stefano Cesare (İtalya)

Türkiye: Zehra Güneş, Vargas, İlkin Aydın, Eda Erdem Dündar, Cansu Özbay, Ebrar Karakurt (Gizem Örge, Simge Aköz, Ayça Aykaç, Hande Baladin, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin)

Belçika: Van Gestel, Janssens, Martin, Stragier, Van Avermaet, Van De Vyver (Rampelberg, Krenicky, Demeyer, Van Sas, Herbots, Lemmens)

Setler: 25-22, 16-25, 25-15, 32-30

Süre: 115 dakika (25, 25, 24, 41)



Çeyrek finaldeki rakibimiz Polonya oldu

Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finaldeki rakibi Polonya oldu.

Avrupa Şampiyonası’nda son 16 turunda Belçika’yı 3-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran Filenin Sultanları, 30 Ağustos Çarşamba günü Polonya ile yarı final mücadelesi verecek.

Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Palais 12 Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın saati daha sonra belli olacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 97
  • Levrock 8 ay önce Şikayet Et
    Arkadaslar aramizda yasayan, Türküm deyip Taliban li gibi konusan adamlari ciddiye almayin. Ciddi ye almasi gereken Devletimiz, bu Taliban kafalilardan hersey beklenir, bir terörist gibi tutuklanmali hepsi.
    Cevapla
  • sefer 8 ay önce Şikayet Et
    sen hangi kafalilardansin ??! müslüman düsmani kafalilardanmi ??!
    Cevapla
  • Ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    Kızlarımızı çıplak edip bu hale getirenlere Allah tez zamanda hesabı sorsun
    Cevapla
  • dedem 8 ay önce Şikayet Et
    özellikle su belcıkayı yenerlerken ayrı bır keyıflendım. belcıkadakı Eırdaglılar nerelerdesınız , bölgenızde özerkliginizi ne zaman ilan edeceksınız Emırdag Halk cumhurıyeti olarak,
    Cevapla
  • dedem 8 ay önce Şikayet Et
    özellikle su belcıkayı yenerlerken ayrı bır keyıflendım. belcıkadakı Eırdaglılar nerelerdesınız , bölgenızde özerkliginizi ne zaman ilan edeceksınız Emırdag Halk cumhurıyeti olarak,
    Cevapla
  • Kemal 8 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah elenirler... Değerlerimizin üzerinde hiçbir şey olamaz.. "MİLLİ" gibi görünse de.. Son olaylardan sonra voleybol milli takımının başarısı beni hiç ilgilendirmiyor, ta ki içindekiler temizlenmeden..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle