Filenin Sultanları son 16 turunda!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Şampiyonası'ndaki üçüncü maçında Çekya'yı 3-1 yendi ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Filenin Sultanları son 16 turunda!
Filenin Sultanları son 16 turunda!
GİRİŞ 21.08.2023 20:12 GÜNCELLEME 21.08.2023 20:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Filenin Sultanları, CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda doludizgin ilerliyor. Milliler, C Grubu üçüncü maçında Çekya'yı mağlup etti.

Sultanlar maçı 3-1 kazandı. Maçta setler; 25-23, 25-20, 20-25 ve 25-17 sonuçlandı. 

Bu sonuçla birlikte A Milli Kadın Voleybol Takımımız, son 16 turuna katılmayı garantiledi. 

Sıradaki maç Yunanistan

Filenin Sultanları, gruptaki dördüncü maçında 23 Ağustos Çarşamba günü TSİ 18:00'de Yunanistan ile karşılaşacak. Milli Takımımız, sonrasında 24 Ağustos günü Almanya ile TSİ 21:00'de karşılaşacak. 

Son 16 turu 26 Ağustos'ta başlıyor

Gruplarında ilk 4'e giren ekiplerin yer alacağı son 16 turu maçları 26-28 Ağustos, çeyrek final karşılaşmaları ise 29-30 Ağustos tarihlerinde İtalya'nın Floransa şehri ve Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapılacak.

Yarı final maçları 1 Eylül Cuma, 3'üncülük ve final karşılaşmaları ise 3 Eylül Pazar günü yine Brüksel'de oynanacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Smash 8 ay önce Şikayet Et
    Ayrıca mola arası karşı takımın antrenörünün söylediklerine kulak verenler var mı hiç..?? Adam hadi kızlar ..çok yakınız ..gerçekten çok yakınız bu seti almaya..devam ediin !!! ..biz ne olmuşuz öyle ama pek farkında değiliz milletçe malesef ..ama söyleyeyim bu branşta dünyada 1.ci sıradayız,bu yüzden sevindi Çekya,mücadelerinden dolayı yoksa kan ağlarlardı !!!
    Cevapla
  • Yahudi Çekya 8 ay önce Şikayet Et
    Kazandık helal olsun lakin Azerbaycan'a patlayacağımıza bunlara patlasaydık daha anlamlı ve güzel olurdu ,gardaşımıza harcanılan efor ve hırs sonsuz idi ve o maçtaki performansımızı hiçkimse kıramazdı ama anlamsız ve gaddarcaydı gerekirse yenilmesini bilmeliyiz, onlara el uzatmak amacıyla zira AB takımları bize karşı hamlelerde bulundular türlü türlü branşlarda...
    Cevapla