Şampiyon Filenin Sultanları yurda döndü

FIVB Voleybol Milletler Ligi şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı Türkiye'ye döndü. Filenin Sultanları'na havalimanından yoğun ilgi gösterildi.

GİRİŞ 18.07.2023 17:23 GÜNCELLEME 18.07.2023 17:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

FIVB Voleybol Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 yenerek şampiyon olarak A Milli Kadın Voleybol Takımı yurda döndü. İstanbul Havalimanı'nda karşılanan Filenin Sultanları'na basın mensupları ve taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

ÜSTÜNDAĞ: "TARİHİMİZDE İLK DEFA 1. SIRADAYIZ"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ havalimanında yaptığı açıklamda "Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyat Oyunları yeni hedefimiz. Tarihimizde ilk defa dünya sıralamasında 1. sıraya geldik. Yeni koçumuza, kaptanımıza, hepsine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

SANTARELLI: "ÇOK MUTLUYUZ"

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli ise "İnanılmaz bir atmosfer var. Bize güvenen herkese çok teşekkür ederiz. Çok çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

ERDEM: "BİRLİKTE KAZANDIK"

Takım kaptanı Eda Erdem de "Bizi şampiyonluğa inandıran bir koç, takım, federasyon... Mutlu, gururluyum. Bu başarı Türk voleybolunu tarihe kazıdı. Bu hikayede adımın olması mutluluk verici. Sürekli destek mesajları alıyoruz. Birlikte kazandık. Hepinize teşekkürler." dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • xy01 9 ay önce Şikayet Et
    müslüman türkiye erkeği başkasının arkasından imali konuşmaz
    Cevapla
  • yurdum 9 ay önce Şikayet Et
    Müslüman Türkiye kadını !
    Cevapla
  • Doğrusu Ne 9 ay önce Şikayet Et
    Osmanlı gibi muazzam Müslüman ülkeden geriye kalan çöp yığını ve övünen boş kalabalık yazıklar olsun...
    Cevapla
  • Adem 9 ay önce Şikayet Et
    Onlar sultansa Ebrar nedir... Oda padişah mı
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Keşke tesettür hassasiyeti olsaymış
    Cevapla