Daniele Santarelli'den şampiyonluk sözleri!

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Milletler Ligi şampiyonluğunun ardından açıklamalarda bulundu.

Daniele Santarelli'den şampiyonluk sözleri!
Daniele Santarelli'den şampiyonluk sözleri!
GİRİŞ 17.07.2023 04:28 GÜNCELLEME 17.07.2023 04:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Başantrenörü Daniele Santarelli, Milletler Ligi'ndeki şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlukla ilgili konuşan Santarelli "Her antrenörün görmek istediği şeyi gördüm. Bu kadar oyuncu bir şey için çalıştı. Buraya geldiğimde bunu hayal bile edemezdim. Şu anda birlikte çalıştığım oyuncular, olağanüstü oyuncular. Federasyonumuz çok iyi. Bu sadece başlangıç. Şimdi kutlayacağız. Çok iyi bir iş çıkardık. her zaman böyle devam etmeyecek, çalışmalıyız. Her turnuvayı kazanabiliriz ama kolay değil. Bu hayali yakalayabilmek için buraya geldik." ifadelerini kullandı.

Daniele Santarelli kariyerindeki başarıların hatırlatılması üzerine "Sırbistan'ın ardından Türkiye ile de dünya birincisi olduk. Çok şanslıyım diyebilirim. Federasyon istediğim gibi çalışmama olanak sağlıyor. Çok iyi oyuncularım var." açıklamasını yaptı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Makifb100 9 ay önce Şikayet Et
    gizem örge büyük bir oyuncu, ama Melisa Vargas ta bambaşka bir yıldız. tebrikler milli takım.
    Cevapla
  • beykozlu 9 ay önce Şikayet Et
    santarelli bu şampiyonlukta cok onemli isler yapti. diger italyan guidetti gibi sabit 6 oyuncuyla oynamadi pasor elif sahin ve libero gizem örge bu turnuvada cok buyuk fark yaratti tabiki x faktor olarak vargasta santarellinin en buyuk sansiydi. sabah 6 da kalkmam gerektigi halde gece uyanip maci izledim iyikide izlemisim helal olsun kizlar♥️
    Cevapla
  • 1878 9 ay önce Şikayet Et
    Aferin iyi etmişsin. Boş işleri kendimize vazife görüyoruz. Gece Namaza kalk deseler sabah erken işe gideceğim diye sızlanırız.
    Cevapla