Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde yarı finalde!

Filenin Sultanları, Milletler Ligi çeyrek finalinde İtalya'yı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde yarı finalde!
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde yarı finalde!
GİRİŞ 13.07.2023 23:16 GÜNCELLEME 13.07.2023 23:21
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi Finalleri’nin çeyrek finalinde İtalya ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, İtalya'yı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Milli takımın final etabındaki kadrosunda Gizem Örge, Simge Aköz, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Ayça Aykaç, Hande Baladın, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Saliha Şahin, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt yer alıyor.

Filenin Sultanları, yarı finalde ABD ile final mücadelesi verecek.

Daha önceki 4 final etabına da katılan Türkiye bir gümüş, bir bronz madalya kazanmayı başarmıştı. Millilerimiz, ülkemizde yapılan son turnuvayı ise 4'üncü tamamlamıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • asıl yorum 9 ay önce Şikayet Et
    Eski italyan koç gitti. İtalyan galibiyetleri gelmeye başladı.
    Cevapla
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    Milletler Liginin düzenlenen besinci turnuvasi ve her birinde en az yari final gören tek takimiz. Eger yari finalde ABD yi devirirsek sampiyon olacagimiza inaniyorum ama rakip cok güclü ve evsahibi.
    Cevapla
  • smaçör 9 ay önce Şikayet Et
    Ebrar ve Vargas birlikte oynarlarsa kazanmamız pekde mucizevi olmayacak,ezip geçeriz ..lakin malesef Saliha Şahin ve Hande Baladın tercih edilirlerse resmen yeniliriz..ABD'ye karşı çok zayıf kaldılar ,bunları canlı gördük ve birdaha aynı hataları görmek istemiyorum antrenörümüzden... olay güçlü kadromuzu doğru kullanmaktan ibarettir,Kübra'da iyi bir seçenektir !
    Cevapla
  • Çerkez 9 ay önce Şikayet Et
    Maşallah, maşallah. Tebrikler. Fakat yeterli değil. Artık kafamızı zirveye çıkmadan durmak yok, pes etmek yok. 1. olacağız, hedef bu olmalı. Bu azim, hedef genlerimize işlemeli. Maşallah iyi bir takım, güçlü oynuyoruz ama illa 1. yani şampiyon olmalıyız. Şampiyonluk konusunda gözümüz doymasın, aç olalım
    Cevapla
  • Aslan 9 ay önce Şikayet Et
    Muhtesem oynadilar,kupa geliyor bence,zor yenilirler
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    müthiş başarı tebrik ederim futbolla yatılıp futbolla kalkilan ülkede futbol da ele avuca sığmak dursun dokunacak kadar bile başarı yokken voleybol takımını kutluyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle