Filenin Sultanları, Japonya'ya kaybetti!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi’nde 3’üncü haftadaki ilk maçında Japonya’ya 3-2 mağlup oldu.

Filenin Sultanları, Japonya'ya kaybetti!
Filenin Sultanları, Japonya'ya kaybetti!
GİRİŞ 28.06.2023 16:10 GÜNCELLEME 28.06.2023 16:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Milletler Ligi'nin üçüncü haftasındaki ilk maçında Japonya'ya 3-2 yenildi.

Ay-yıldızlı ekip, Tayland'ın başkenti Bangkog'da gerçekleştirilen üçüncü haftadaki ikinci maçında yarın ev sahibi ülkeyle karşılaşacak.

Japonya: 3 - Türkiye: 2

Salon: Bangkok

Japonya: Nishida, Ishikawa, Nagaoka, Yamada, Miyabe, Hayashi (Matsui, İnoue, Seki, İrisawa, Araki, Vada)

Türkiye: Hande Baladın, Eda Erdem Dündar, Saliha Şahin, Elif Şahin, Ebrar Karakurt, Zehra Güneş (İlkin Aydın, Derya Cebecioğlu, Cansu Özbay)

Setler: 25-23, 25-23, 21-25, 16-25, 15-9

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    tiplemelerle yumuşak plaselerle Japonya yi yenemezsin. Vargas nekadar gerekli idi bu maçta o olsa idi 3-0 alırdık bu maçı. son sette vargas oyuna alınsa yine alırdık. Top olduremedik son sette.
    Cevapla
  • ismail. 10 ay önce Şikayet Et
    Ebrar bugün çok kötüydü top öldürmek konusunda çok hata yaptı hıcada seyretti neyse sağlık olsun dşyeceğimde. 2-0 dan sonra oraya geldiyse maç ivme bizden yana olmalıydı çok acemice hata yaptık son karar setinde.
    Cevapla
  • Hakkı savunan 10 ay önce Şikayet Et
    yav Mahmud sakat sakat yorum yazma önce gruptaki sıralamamıza bak maçtaki mücadelemizi izle kazanmış olsak tebrikler demezsin son sette kaybettiğimiz maça yaptığın yoruma bak
    Cevapla
  • mahmud 10 ay önce Şikayet Et
    He he sultan he
    Cevapla