A Milli Takım, Polonya'ya yenildi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin ikinci haftasındaki ikinci maçında Polonya’ya 3-0 mağlup oldu.

A Milli Takım, Polonya'ya yenildi
A Milli Takım, Polonya'ya yenildi
GİRİŞ 15.06.2023 14:48 GÜNCELLEME 15.06.2023 14:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Milletler Ligi'nin ikinci hafta ikinci maçında Polonya'ya 3-0 mağlup oldu.

Hong Kong'da gerçekleştirilen ikinci hafta mücadelesine dün 3-0'lık Hollanda galibiyetiyle başlayan "Filenin Sultanları", üçüncü maçında ise yarın (TSİ) 08.30'da Kanada ile karşılaşacak.

Milli takımın ligde 4 galibiyet 2 yenilgisi bulunuyor.

Polonya: 3 - Türkiye: 0

Salon: Hong Kong Coliseum

Hakemler: Igor Porvaznik (Slovakya), Carla Hoorweg (Avustralya)

Polonya: Stysiak, Lukasik, Jurczyk, Wenerska, Pozanski, Korneluk (Stenzel, Galkowska, Fedusio, Nowicka)

Türkiye: Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Melisa Vargas, Hande Baladın, Eda Erdem Dündar, Cansu Özbay (Ayça Aykaç, Elif Şahin, Saliha Şahin, Aslı Kalaç, İlkin Aydın)

Setler: 25-22, 25-20, 30-28

Süre: 89 dakika

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Gamova 10 ay önce Şikayet Et
    Hande Baladın ve Saliha Şahin daha iyileri varken oynamasalar daha iyi olur,çok fazla zayıflatıyorlar milli takımı malesef !!
    Cevapla